25 juni 2015

PSV thuisshirt 2015-2016 Umbro

Het nieuwe PSV thuisshirt 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door de nieuwe kledingsponsor Umbro en de kampioen van Nederland. Het nieuwe voetbalshirt van de Eindhovenaren werd gelanceerd met een speciale twittercampagne #lightupthefuture. Door te twitteren met de hashtag #LightUpTheFuture werd het nieuwe PSV voetbalshirt steeds meer zichtbaar, totdat het net na 22.00 helemaal getoond werd. In dit nieuwe voetbalshirt speelt PSV de Eredivisie, Champions League en KNVB Beker wedstrijden in het Philips Stadion gedurende het seizoen 2015-2016. Na twinting jaar heeft PSV afscheid genomen van Nike en maakte het een aantal maanden geleden bekend dat het Engelse voetbalmerk Umbro de nieuwe kledingsponsor is van de kampioen van Nederland. Umbro is dan ook verantwoordelijk voor het design van het nieuwe PSV thuisshirt 2015-2016.

PSV thuistenue 2015-2016

Het nieuwe PSV thuisshirt 2015-2016 heeft een traditioneel design en wordt gekenmerkt door de rode en witte verticale banen over het shirt. Verder is het nieuwe shirt van PSV uitgerust met een klassieke polo kraag in het zwart met een subtiele gouden lijn. De mouwen van het PSV thisshirt zijn geheel rood. De rechter borst van het shirt is uitgerust met het embleem van de club. Daarboven staan twee sterren, welke verwijzen naar de meer dan 20 (22) gewonnen Eredivisie landskampioenschappen van de club. De andere borst bevat het diamant logo van Umbro. Umbro en PSV zijn een deal voor de komende vijf seizoenen aangegaan. Hoofdsponsor Philips versiert het midden van de voetbalshirts. Of dit het laatste seizoen is dat Philips op de voetbalshirts van PSV zal staan is nog de vraag. Het gerucht gaat dat PSV in 2016-2017 met een nieuwe shirtsponsor op de voetbalshirts zal spelen. Langs de zijkanten van het nieuwe PSV thuisshirt loopt bovendien een zwarte strip. De achterkant van het nieuwe voetbalshirt bevat onder de nek de leus van de club: ''Eendracht maakt macht''. Het nieuwe PSV thuistenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje, waarop ook de logo's van PSV en Umbro staan. De kousen van het nieuwe PSV tenue hebben een klassiek design en worden gekenmerkt door de rode en witte blokken. Nieuw aan de tenues is dat de spelers van PSV hetzelfde shirt dragen als de voetbalshirts die te koop zijn. Hierdoor kunnen de supporters van PSV zich met de Eindhovenaren identificeren. Check hieronder de foto's van het nieuwe PSV thuisshirt 2015-2016, waarin sterren als De Jong, Maher, Guardado, Bruma en Willems en nog meer andere PSV sterren tijdens komend seizoen zullen. Vandaag werd bovendien het nieuwe uitshirt van PSV bekend gemaakt. Check hier meer over het nieuwe PSV uitshirt van Umbro voor dit seizoen. 

PSV thuisshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe PSV thuisshirt 2015-2016 kan je zowel in volwassen maten als in kindermaten vanaf nu kopen in de online PSV shop van Unisportore. De prijs van het PSV shirt in volwassen maten is € 74,95 en in kindermaten € 64,95. Inclusief officiële bedrukking! Of check het overzicht met beschikbare PSV producten hiernaast! Directe levering en gratis verzending

PSV-thuisshirt -2015-2016

Psv -thuisshirt -2015-2016

PSV-voetbalshirt -thuis -2015-2016