27 augustus 2015

PSV Champions League shirt 2015-2016

Het nieuwe licht blauwe PSV Champions League uitshirt 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd in het kader van de campagne Light Up The Future. In dit voetbalshirt spelen de Eindhovenaren de Champions League uitwedstrijden en sommige uitwedstrijden in de Nederlandse competitie gedurende dit seizoen. PSV is afgelopen seizoen kampioen van Nederland geworden, waardoor het dit seizoen in ieder geval aantreedt in de groepsfase van de Champions League. Het nieuwe uitshirt van PSV is gebaseerd op de legendarische voetbalshirts van 1988, het jaar waarin de Eindhovense club de Champions League (destijds nog de Europa Cup I) won.

Licht blauwe PSV uitshirt 2015-2016

Het nieuwe PSV Champions League shirt of 3e shirt is geheel licht blauw en wordt gekenmerkt door de diagonale strepen in twee tinten licht blauw over het gehele shirt. Dit design is gebaseerd op het uitshirt van de club in het seizoen 1987-1988. Verder is het nieuwe shirt van de kampioen van Nederland uitgerust met een witte v-hals en een witte bies aan de onderkant van de mouwen. Verder is de binnenkant van de kraag voorzien van een speciaal detail. Hierin staat namelijk de leus van de club: ''Eendracht maakt macht''. De rechter borst en de mouwen bevatten het logo van de nieuwe kledingsponsor Umbro. Umbro is vanaf dit seizoen kledingsponsor van de club die onder leiding staat van Philip Cocu en zal dit in ieder geval de komende vijf jaar blijven. De rechter mouw van het shirt bevat bovendien de officiƫle Champions League badge. Philips staat als shirtsponsor op het midden van het PSV voetbalshirt en de linker borst is uitgerust met het logo van de club. Boven het logo staan twee sterren, welke verwijzen naar de 22 landskampioenschappen van PSV. Het nieuwe PSV Champions League tenue wordt gecompleteerd door een wit short met de logo's van de Engelse kledingsponsor en de club. De kousen van het nieuwe tenue zijn licht blauw met aan de bovenkant een witte band. Check hieronder de foto's van de PSV shirts, waarin sterren als Maher, de Jong, Bruma, Willems en Guardado gedurende 2015-2016 zullen schitteren in de Champions League. Eerder werd al het nieuwe PSV thuisshirt 2015-2016 en PSV uitshirt 2015-2016 gelanceerd.

PSV voetbalshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe PSV Champions League shirt 2015-2016 kan je exclusief kopen in de online PSV fanshop. Check hiernaast of hieronder ook het overzicht met beschikbare PSV producten. De nieuwe PSV voetbalshirts koop je bij Unisportstore en de nieuwe PSV trainingskleding bij Subside Sports! Directe levering en gratis verzending...

Deel hieronder je mening over het nieuwe PSV shirt!

PSV-Champions -LEague -voetbalshirt -2015-2016

PSV-Champions -League -Shirt