1 mei 2021

PSV 3e voetbalshirt 2021-2022 uitgelekt

De eerste informatie over het nieuwe PSV 3e shirt 2021-2022 is bekend! Of deze informatie klopt, weten we pas medio juni/juli. Dan lanceren de club en kledingsponsor Puma namelijk het alternatieve uittenue. In dit voetbalshirt speelt het keurkorps van trainer Roger Schmidt met name de uitwedstrijden in Europa en de KNVB Beker, maar ook een aantal wedstrijden in de Eredivisie. Puma is verantwoordelijk voor het design van alle PSV voetbalshirt 2021-2022. Het Duitse sportmerk is sinds de zomer van 2020 kledingsponsor van de club uit Eindhoven. Dit contract loopt nog zeker tot de zomer van 2025

PSV 3e voetbalshirt 2021-2022 heeft nieuwe Puma template

Puma gebruikt een nieuw thema bij de lancering van de 3e shirts van de clubs waarvan het kledingsponsor is: "It is your crest that may change over the time, but it is your name that leaves a legacy."  Kenmerkend aan deze voetbalshirts is dat de badge van de club niet meer op de linkerborst van het tenue staat, maar in plaats daarvan als all-over print op de voorkant van het tenue verwerkt is. In plaats daarvan prijkt de naam van de club of de stad op het midden van de borst. Verder is het PSV 3e shirt 2021-2022 waarschijnlijk turquoise (door Puma  ‘’Green Glimmer’’ genoemd) met donkerblauwe accenten. De naam van de club op het midden van de borst is donkerblauw, evenals de banen rondom de naam van de club. Dit is ook de kleur van de verticale band op de schouders en die aan de onderkant van de mouwen. Het Puma logo staat zowel op het midden van de borst als op beide mouwen en het logo van sponsor Metropoolregio Brainport Eindhoven staat traditiegetrouw op het midden van het voetbalshirt. De joint venture van verschillende Brabantse bedrijven is sinds 2019 de hoofdsponsor en dit contract loopt in ieder geval nog tot de zomer van 2022. Energiedirect.nl staat ook weer op de achterzijde van de tenues en bovendien lijkt het tenue te zijn uitgerust met een ronde hals. Het tenue lijkt gecompleteerd te worden door een turquoise voetbalbroekje met daarop wel het PSV logo en het logo van Puma. Ook de kousen hebben deze kleur en zijn bovendien uitgerust met een design van horizontale, donkerblauwe lijnen. Bovendien staat de naam van de voetbalclub op de kousen.

Check hieronder een afbeelding hoe het nieuwe PSV 3e shirt 2021-2022 er mogelijk uit gaat zien. Of dit ook echt het nieuwe tenue wordt, weten we pas deze zomer!

PSV voetbalshirt bestellen

Het Puma PSV 3e voetbalshirt 2021-2022 kun je pas vanaf de officiële lancering bestellen. De prijzen van de tenues zijn hetzelfde als afgelopen seizoenen. Voor volwassenen is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen € 69,95! In de onderstaande winkels vind je ook nog de huidige PSV tenues!

Bestel je PSV voetbalshirt altijd in deze SHOP! 

of deze winkel!