6 juli 2017

PEC Zwolle uitshirt 2017-2018

Het nieuwe PEC Zwolle uitshirt voor 2017-2018 is inmiddels ook officieel bekend gemaakt door de club en kledingsponsor Craft Sportswear. In dit nieuwe shirt speelt de club van trainer John van 't Schip de Eredivisie en KNVB Beker uitwedstrijden gedurende dit seizoen. PEC eindigde afgelopen seizoen op een veertiende plaats, waardoor het ook dit seizoen weer op het hoogste niveau van Nederland speelt. CRAFT is vanaf dit seizoen de kledingsponsor van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het MAC PARK Stadion. De club en het van origine Amerikaanse sportmerk tekenden begin dit jaar een contract voor drie seizoenen. Hiermee vervangt het merk het Nederlandse sportmerk Robey, welke vanaf 2015 de tenues en trainingskleding van de club verzorgde. Check hieronder alle details van het nieuwe PEC Zwolle uitshirt.

PEC Zwolle uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe PEC Zwolle uitshirt is geheel in stijl van de kleuren, die de club had tot 1991. Vanaf de oprichting in 1910 tot het faillissement in 1991 had de club de groen/witte clubkleuren. Sinds 1991 is het voetbalshirt in stijl van de kleuren van de stad Zwolle, blauw en wit. Het nieuwe uitshirt wordt gekenmerkt door de verticale groene en witte banen. Deze banen worden op het midden onderbroken door het logo van sponsor MOLECATEN. De linker borst bevat het logo van de club en daarboven prijken de oude logo's van de Eredivisionist. De andere borst bevat het logo van de nieuwe kledingsponsor CRAFT. De mouwen van het nieuwe uittenue van PEC zijn geheel groen en bovendien bevat het nieuwe away shirt van PEC een ronde hals. Verder bevat het tenue verschillende subsponsoren. Het nieuwe uittenue van PEC Zwolle wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en groen/witte kousen. Check ook het nieuwe thuisshirt van PEC Zwolle.

PEC Zwolle voetbalshirt kopen

Het nieuwe PEC Zwolle voetbalshirt voor 2017-2018 is vanaf medio juli te koop in de online shop van de Eredivisionist. De prijzen van het shirt zijn vooralsnog niet bekend. Andere Eredivisie voetbalshirts voor 2017-2018 scoor je in deze WINKEL!