6 juli 2017

PEC Zwolle thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe PEC Zwolle thuisshirt voor 2017-2018 is inmiddels ook officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor CRAFT. Het nieuwe shirt werd onder andere gedragen in de met 3-0 gewonnen oefenwedstrijd tegen HZVV. In het nieuwe shirt speelt PEC Zwolle de Eredivisie en KNVB Beker thuiswedstrijden in het MAC PARK Stadion gedurende dit seizoen. CRAFT is vanaf dit seizoen kledingsponsor van de club van trainer John van het Schip. Eerder dit jaar tekenden beide partijen een contract voor drie seizoenen. Hiermee verzorgt het merk in ieder geval de tenues en trainingskleding voor 2017-2018, 2018-2019 en 2019-2020. Check hieronder alle details van het nieuwe thusishirt van PEC.

PEC Zwolle thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe PEC Zwolle thuisshirt voor 2017-2018 heeft het gebruikelijke design. Het shirt wordt gekenmerkt door de blauwe en witte horizontale banen over het shirt. Het shit bevat dit seizoen een blauwe, ronde hals en de mouwen zijn bovendien geheel blauw. Het logo van CRAFT versiert de rechter borst. Het merk heeft Robey vervangen als kledingsponsor. De andere borst bevat het logo van de club en boven dit logo prijken nog drie kleinere logo's. Dit betreffen de logo's, die de club vroeger had. Hoofdsponsor MOLECATEN versiert het midden van het shirt en verder bevat het shirt nog verschillende subsponsoren. Het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en CRAFT staan. De kousen van het thuistenue bevatten blauwe en witte banen.

Het nieuwe tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als van Polen, Thomas, Saymak, Marcellis, Mokhtar, Holla, van de Pavert en andere spelers. Check bovendien het nieuwe PEC Zwolle uitshirt.

PEC Zwolle voetbalshirt kopen

Het nieuwe PEC Zwolle voetbalshirt voor 2017-2018 is vanaf medio juli te koop in de online shop van de Eredivisionist. De prijzen van het shirt zijn vooralsnog niet bekend. Andere Eredivisie voetbalshirts voor 2017-2018 scoor je in deze WINKEL!

BRON: PEC ZWOLLE FACEBOOK / PEC ZWOLLE MEDIA