PEC Zwolle voetbalshirts 2019-2020

CRAFT en PEC Zwolle hebben gisteren de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gelanceerd. In deze tenues speelt PEC de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende 2019-2020. PEC Zwolle eindigde afgelopen seizoen op een dertiende plek in de Eredivisie en speelt komend seizoen onder leiding van trainer John Stegeman weer op het hoogste niveau. Craft is sinds de zomer van 2017 kledingsponsor van de Zwollenaren en destijds tekende men een deal voor de duur van drie seizoenen.

PEC Zwolle thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe PEC Zwolle thuisshirt voor 2019-2020 heeft het iconische design. Het voetbalshirt is overwegend blauw en bevat drie horizontale banen op de voorkant van het thuistenue. De band aan de bovenkant is breder dan de andere twee banen. De onderkant van het Zwolle voetbalshirt heeft bovendien een iets lichtere tint blauw. Het huisshirt van Zwolle is dit seizoen uitgerust met een V-hals en op de borst staan de logo's van de club en CRAFT. Het midden van het tenue bevat het logo van sponsor Molecaten en Oldenhof staat als sponsor op de mouwen. De achterkant van de Zweolle tenues bevat het logo van Travelbags en Hanos. Het shirt bevat bovendien nog een aantal details. De binnenkant van de hals is uitgerust met de naam van Leo Major. In 2020 is het 75 jaar dat de stad Zwolle werd bevrijd. De Canadees Leo Major speelde hierin een belangrijke rol. Op de achterkant van de kraag staan ook de vlag van Canada en Zwolle. Het PEC Zwolle thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauw/witte kousen.

PEC Zwolle uitshirt 2019-2020

Het PEC Zwolle uitshirt voor 2019-2020 is dit jaar weer overwegend groen en bevat dunne, verticale, witte pinstripes over het tenue. Deze worden op het midden onderbroken door het logo van sponsor Molecaten. Het uitshirt is uitgerust met een ronde, witte hals. Verder bevat het tenue dezelfde logo's en details als het thuisshirt. Het uittenue van Zwolle wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en groene kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe PEC Zwolle voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Mike van Duinen, Elbers, van Polen, Johnsen, Thy, Flemming, Reijnen en nog meer spelers.

PEC Zwolle voetbalshirt kopen

De nieuwe PEC Zwolle tenues voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de online shop van de Eredivisionist. De voetbalshirts bestel je al vanaf € 59,95. Andere Eredivisie voetbalshirts voor 2019-2020 scoor je in deze WINKEL!

 

PEC Zwolle thuisshirt 2019-2020

Pec Zwolle uitshirt 2019-2020