11 september 2020

PEC Zwolle thuisshirt 2020-2021

PEC Zwolle en kledingsponsor CRAFT hebben vandaag de nieuwe PEC Zwolle voetbalshirts 2020-2021 officieel bekend gemaakt. In deze nieuwe tenues speelt de Eredivisionist de Eredivisie en KNVB Bekerwedstrijden gedurende dit seizoen in het MAC³PARK stadion. CRAFT is sinds 2017 de kledingsponsor van de ''Blauwvingers'' en is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwe tenues van de Zwollenaren.

PEC Zwolle thuisshirt 2020-2021

De PEC Zwolle thuisshirts hebben dit seizoen weer het iconische design. Het voetbalshirt is overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de drie verticale witte blokken over de voorkant van het tenue. In het bovenste blok is het logo van sponsor Molecaten verwerkt. De aanbieder van vakantieparken is sinds het seizoen 2015-2016 hoofdsponsor van de club en dit contract loopt in ieder geval nog tot het einde van het seizoen. Een ander kenmerk van de nieuwe PEC Zwolle tenues is de brede, witte band aan de onderkant van de mouwen. Verder is het tenue voorzien van een ronde witte hals met opstaande kraag. In de nek op de achterkant van het tenue is een strip verwerkt met daarin de oude clublogo's van Zwolle. Daarboven prijkt de tekst: ''Zwolsch Supporters Collectief.'' Op de achterzijde van het tenue staat ook Regio Zwolle. De rechterborst van het tenue bevat het logo van Craft Sportswear en de trademark tekens van het merk zijn verwerkt op de onderkant van de mouwen. De linkerborst bevat de clubbadge. Het tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met aan de bovenkant een witte band. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe PEC Zwolle tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Reza, Pherai, Lam, Leemans, Huiberts, Clement, Tedic, Reijnders, Nakayama, Van Polen en nog meer spelers en check ook het nieuwe PEC Zwolle uitshirt. 

Bij de lancering van het nieuwe thuisshirt maakte de club ook bekend dat The Badge Company de nieuwe business partners is als het gaat om de verkoop van merchandising van de club. Beide partijen zijn een samenwerking aangegaan van vijf jaar, waarbij The Badge Company de exploitatie van de PEC Zwolle merchandising, de webshop en de fanshop in de stad gaat verzorgen.

PEC Zwolle voetbalshirt bestellen

De nieuwe PEC Zwolle voetbalshirts kun je direct bestellen. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 64,95 en voor kinderen € 54,95. De broekjes bestel je al vanaf € 29,95 en de kousen zijn € 17,95. In de fanshop kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel je PEC Zwolle voetbalshirt direct in deze SHOP!

PEC Zwolle thuisshirt 2020-2021

Achterkant PEC Zwolle voetbalshirts 2020-2021