PEC Zwolle uitshirts 2020-2021

PEC Zwolle en kledingsponsor CRAFT hebben afgelopen weekend ook een tweetal nieuwe uitshirts gepresenteerd. In deze nieuwe uittenues speelt het keurkorps van trainer John Stegeman de uitwedstrijden in de Eredivisie en KNVB Beker gedurende 2020-2021. Ook dit jaar is Craft Sportswear weer de kledingsponsor van de club uit Overijssel. Deze functie heeft het Scandinavische sportmerk al sinds de zomer van 2017. Beide partijen tekenden destijds een contract voor meerdere seizoenen. Eerder deze maand lanceerden de club en het merk al het nieuwe PEC Zwolle thuisshirt 2020-2021.

Groen PEC Zwolle uitshirt 2020-2021

Het PEC Zwolle uitshirt 2020-2021 is opnieuw een verwijzing naar de tenues van het vroegere PEC Zwolle ’82, die haar wedstrijden speelden in groene voetbalshirts. Het PEC Zwolle uitshirt 2020-2021 is dit jaar ook groen en bevat dit seizoen een design van brede, verticale banen. In deze banen is een speciale graphic print verwerkt. Daarnaast bevat het PEC Zwolle uittenue dit seizoen een ronde hals met een witte opstaande kraag. De witte kleur komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Het logo van CRAFT staat zowel op de rechterborst als op de mouwen en de linkerborst bevat de badge van de Zwollenaren. Op het midden van het tenue staat sponsor Molecaten en op de achterkant van de tenues staan de logo’s van Regio Zwolle en TRAVELBAGS. In de nek bevindt zich bovendien een taping waarin de oude logo’s van de club verwerkt zijn. Daarboven prijkt de tekst: ''Zwolsch Supporters Collectief.''  Het uittenue van Zwolle wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en groene kousen.

PEC Zwolle 3e voetbalshirt 2020-2021

PEC Zwolle draagt dit seizoen ook een alternatief uitshirt. Dit tenue wordt vooral gedragen wanneer het groene uitshirt teveel overeenkomsten heeft met het tenue van het thuisspelende elftal. Dit voetbalshirt is donkerblauw met fel groene details. Deze accenten zijn te vinden in de brede band aan de onderkant van de mouwen en aan de bovenkant van de kousen. Verder bevat dit tenue een ronde hals met opstaande kraag in het navy blauw. Dit is ook de kleur van het voetbalbroekje en de kousen. De logo’s van alle sponsoren staan op dezelfde plek als op het andere uitshirt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe PEC Zwolle uitshirts 2020-2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Perai, Lam, Leemans, Huibers, Clement, Tedic, Reijnders, Nakayama en nog meer spelers.

PEC Zwolle uitshirt bestellen

Het nieuwe PEC Zwolle uitshirt en 3e shirt kun je direct bestellen. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 64,95 en voor kinderen € 54,95. De broekjes bestel je al vanaf € 29,95 en de kousen zijn € 17,95. In de fanshop kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. In deze shop vind je bovendien andere merchandising van de club. Directe levering!

Bestel je PEC Zwolle voetbalshirt direct in deze SHOP!

PEC Zwolle uitshirt 2020-2021

PEC Zwolle 3e tenue 2020-2021

PEC Zwolle 3e shirt 2020-2021