Paris Saint Germain trainingspak 2020-2021

Vandaag hebben Paris Saint Germain en Nike de nieuwe PSG trainingscollectie 2020-2021 gelanceerd. Deze collectie bevat ook een geheel nieuw Paris Saint Germain trainingspak. Dit pak wordt door de spelers van PSG gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Ligue 1 en Coupe de France wedstrijden. In de voorbereiding op de wedstrijden in de Champions League dragen de spelers vooral het Paris Saint Germain Jordan trainingspak Ook dit seizoen bestaat het trainingspak van de Parijzenaren weer uit een trainingstrui en een trainingsbroek. 

Paris Saint Germain trainingstrui en trainingsbroek 2020-2021

Nike gebruikt dit jaar voor alle trainingspakken een geheel nieuw template. Dit template komt ook tot uiting in het design van het nieuwe Paris Saint Germain trainingspak voor 2020-2021. Qua kleuren heeft het trainingspak dezelfde kleurencombinatie als het Paris Saint Germain thuisshirt 2020-2021. De body van de trainingstrui is donkerblauw en de mouwen zijn een combinatie van rood en donkerblauw. Over de mouwen heeft Nike dit seizoen een speciale print verwerkt. Dit betreft een print van golven en is onderdeel van het nieuwe template dat Nike gebruikt. De print heeft een symbolische betekenis. Het is een verwijzing naar het DNA van de Paris Saint Germain supporters. Een ander kenmerk van het nieuwe template is de diagonale band op beide mouwen. Deze band bevindt zich iets boven de ellebogen en is op het Paris Saint Germain trainingspak donkerblauw. Een ander kenmerk van het template is de plaats van de swoosh van Nike. We zijn gewend dat de swoosh op de rechterborst van de training sweater staat. Dat is dit jaar niet het geval. Deze is namelijk verplaatst naar de mouwen. Verder heeft de PSG training top wel de gebruikelijke kenmerken. De training sweater heeft een hoge hals met een rits tot de borst en de onderkant van de mouwen bevatten duimgaten, zodat de training top getailleerd om het lichaam valt. De linkerborst is uitgerust met het logo van de club en op het midden van de trui staat sponsor ALL, welke sinds 2019 de hoofdsponsor is van de club uit de Franse hoofdstad. Het trainingspak kan overigens ook gecombineerd worden met het Paris Saint Germain trainingsjack in dezelfde kleuren. 

De Paris Saint Germain Nike trainingsbroek voor 2020-2021 heeft ook kenmerken van het nieuwe template van Nike. Ook dit komt met name tot uiting in de diagonale band. Deze band bevindt zich net boven de knieën en heeft dezelfde kleur als het overige gedeelte van de Paris Saint Germain trainingsbroek. Deze is namelijk ook marine blauw. Uiteraard zijn ook de logo's van de club en Nike vertegenwoordigd. Verder bevat de trainingsbroek weinig spannende accenten. Deze hebben we opgesomd

  • De zijkanten van de Paris Saint Germain Nike trainingsbroek voor 2020-2021 zijn uitgerust met zakken met een rits
  • De bovenkant bevat een tailleband met trekkoord, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden.

  • De onderkant van de pijpen van de PSG trainingsbroek zijn voorzien van enkelritsen.

  • De broek heeft een tapered fit. Dit houdt in dat de trainingsbroek met name strak om de enkels en kuiten valt.

  • Alle Nike trainingskleding is voorzien van de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht naar de buitenkant van het trainingspak & voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Paris Saint Germain trainingspak 2020-21, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Mbappé, Neymar, Silva, Verratti, Icardi, Draxler, Meunier en nog meer sterspelers. Check bovendien het klassieke Paris Saint Germain trainingsjack! 

Paris Saint Germain trainingspak bestellen

Het nieuwe Paris Saint Germain trainingspak voor 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van de trainingstrui en trainingsbroek is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 64,95 en voor kinderen (maten 122, 134, 146, 158 en 170) € 54,95. Check hier ook andere PSG trainingskleding 2020-2021, zoals het trainingsshirt en het trainingsjack. 

Bestel je Paris Saint Germain trainingspak direct in deze SHOP

of deze webwinkel! 

of deze winkel! 

Paris Saint Germain trainingstrui 2020-2021

Paris Saint Germain trainingsbroek 2020-2021