Paris Saint Germain trainingspak Jordan Brand 2020-2021

Paris Saint Germain heeft in samenwerking met Jordan Brand het nieuwe Paris Saint Germain Champions League trainingspak 2020-2021 gepresenteerd. Dit Paris Saint Germain Jordan Brand trainingspak dragen de spelers van de Franse kampioen met name tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in het miljardenbal dit seizoen. Ook dit seizoen is het van origine basketbalmerk Jordan Brand weer verantwoordelijk voor de Champions League collectie van de Parijzenaren. Het merk is onderdeel van het portfolio van Nike, de kledingsponsor van Paris, en verzorgt sinds 2018 een deel van de Paris Saint Germain collectie. Afgelopen zomer lanceerden de club en Nike al het blauwe Paris Saint Germain trainingspak 2020-2021.

Wit/paarse Paris Saint Germain Champions League training sweater en trainingsbroek 2020-2021

Het Paris Saint Germain Champions League trainingspak 2020-2021 bestaat opnieuw uit een training sweater en trainingsbroek. Qua kleuren zijn beide items geheel in stijl van het nieuwe Paris Saint Germain 3e shirt 2020-2021. De kleuren van dit tenue zijn geïnspireerd door de Air Jordan schoenen die Michael Jordan droeg tijdens zijn eerste wedstrijd voor de NBA All Stars. Deze schoenen waren overwegend bordeaux rood. Op het nieuwe Paris Saint Germain pak komt deze kleur alleen terug aan de bovenkant van de mouwen. Verder is de Paris Saint Germain Champions League training sweater vrijwel geheel wit en bevat het de kenmerken van het Nike Strike template. De mouwen hebben ter hoogte van het midden een diagonale band, waarin de naam van de stad gedrukt is: PARIS. De jumpman van Jordan Brand fungeert als de letter A. Verder is het paars/bordeaux rode gedeelte uitgerust met een design van golven. De trainingstrui is verder voorzien van een semi hoge hals met een zwarte rits, welke tot de borst loopt. De gouden accenten op de training sweater zijn een eerbetoon aan het 50 jarig bestaan van Paris Saint Germain dit seizoen. Op de rechterborst prijkt het Jordan Brand logo en de linkerborst bevat de PSG badge in het zwart/goud. Sponsor ALL (Accor Live Limitless) staat op het midden van de training top. De drill top heeft verder de bekende technische details. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met duimgaten, waardoor de training top perfect aansluit op het lichaam. Dit wordt ook bewerkstelligd door het materiaal waarvan het pak gemaakt is. Het trainingspak bestaat namelijk voor 91% uit polyester en 9% uit elastaan. Kenmerkend aan het materiaal is dat het elastisch is. De achterkant van de training top is iets langer en dit zorgt voor wat extra bescherming.

Het Paris Saint Germain Jordan Brand trainingspak 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek met aan de bovenzijde van de pijpen een diagonale paarse band. De logo’s van de club en Nike op de trainingsbroek zijn ook goud. De bovenkant van de broek is uitgerust met twee zakken en verder heeft de Champions League trainingsbroek van PSG een tailleband aan de bovenkant, waarmee je zelf naar wens de pasvorm kunt verstellen. De trainingsbroek heeft een tapered fit en is aan de onderkant uitgerust met de enkelritsen. Er zijn dit jaar weer twee versies van het pak. De VaporKnit versie wordt ook door de spelers gedragen. Deze pakken zijn voorzien van de Nike VaporKnit technologie. Deze technologie is in het gehele pak verwerkt en zorgt ervoor dat het pak minder aan je benen plakt, het licht aanvoelt en een nog beter ventilerend vermogen heeft. De andere versie betreft het goedkopere trainingspak dat is uitgerust met de Dri Fit technologie. Ook dit systeem heeft een ventilerend en vochtabsorberend vermogen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Paris Saint Germain pak, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Mbappé, Neymar, Cavani, Di Maria en nog meer spelers.

Paris SAint Germain trainingspak Jordan bestellen

Het wit/paarse Paris Saint Germain trainingspak 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De training sweater is voor volwassenen € 64,95 en voor kinderen € 54,95. Dit zijn ook de prijzen van de trainingsbroek. De VaporKnit versie is alleen beschikbaar voor volwassenen. De VaporKnit sweater is € 119,95 en de trainingsbroek is € 99,95. Check ook andere Paris Saint Germain trainingskleding in de onderstaande winkels!

Bestel je Paris Saint Germain trainingspak direct in deze SHOP

of deze webwinkel! 

of deze winkel! 

Paris Saint Germain trainingspak Jordan Brand 2020-2021

Paris Saint Germain Champions League trainingspak 2020-2021