Paris Saint Germain thuisshirt 2024-2025 uitgelekt

Goed nieuws voor de Paris Saint Germain fans! Het Paris Saint Germain thuisshirt 2024-2025 krijgt (waarschijnlijk) weer het traditionele Hechter design! De laatste keer dat dit het geval was, was tijdens het seizoen 2020-2021. De ultra’s van de Franse club maken zich er bovendien hard voor dat er door de directie en kledingsponsor Nike niet meer getornd wordt aan het traditionele design van het Paris Saint Germain voetbalshirt. Dat was de laatste jaren namelijk wel anders! Het nieuwe thuistenue wordt overigens pas medio mei of juni officieel gelanceerd, dus of deze informatie 100% klopt, weten we pas over een aantal maanden.

Hechter design voor altijd terug?

Het Hechter design is het ontwerp van het Paris Saint Germain tenue dat door modedesigner en eigenaar Daniël Hechter in 1974 werd geïntroduceerd. De Fransman liet zich daarbij inspireren door het Ajax voetbalshirt. De Amsterdammers hadden destijds namelijk drie keer achter elkaar de Europa Cup I gewonnen. Voor het voetbalshirt werden uiteraard de clubkleuren van PSG gebruikt en zo ontstond een blauw voetbalshirt met een brede verticale rode baan, geflankeerd door twee dunnere witte banen. Het afgelopen decennia was het meer regel dan uitzondering dat het Paris Saint Germain thuisshirt niet dit traditionele design had, maar daar lijkt dus vanaf volgend seizoen permanent verandering in te komen. Het Paris Saint Germain thuisshirt 2024-2025 lijkt verder te zijn uitgerust met een ronde hals en de verticale banen op het tenue hebben een ‘’painted’’ design. De logo’s staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de linkerborst het logo van Qatar Airways. Het logo van de hoofdsponsor onderbreekt de ‘’Hechter’’ banen. De linkermouw is uitgerust met het logo van GOAT. Ongetwijfeld bevat het nieuwe thuisshirt ook weer een verwijzing naar de stad of het motto van de club: ICI C’EST PARIS. Het Paris Saint Germain thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe sokken met rode en witte accenten.

Of dit ook echt het nieuwe Paris Saint Germain thuisshirt 2024-2025 wordt, weten we dus pas over een aantal maanden. Tot die tijd speelt ‘’PSG’’ de thuiswedstrijden in het Parc Des Princes in het Paris Saint Germain thuisshirt 2023-2024

Paris Saint Germain thuisshirt bestellen

Het Nike Paris Saint Germain thuisshirt 2024-2024 kun je pas vanaf de officiële lancering bestellen. De prijzen zijn hetzelfde als afgelopen seizoen. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het voetbalshirt € 94,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176)  € 74,95. Het authentic Dri Fit ADV voetbalshirt is alleen voor volwassenen beschikbaar en is € 149,95. De voetbalbroekjes zijn €39,95 en de sokken € 19,95. Check ook nog de huidige tenues in de onderstaande winkels!

Nike.nl
vanaf € 74,95
Bestellen >
subsidesports.nl
vanaf € 74.95
Bestellen >

Paris Saint Germain thuisshirt 2024-2025 uitgelekt