Oranje T-Shirts Nederlands Elftal COPA Football

COPA Football verzorgt sinds een aantal jaar de officiële retro collectie van het Nederlands Elftal. Het retromerk uit Breda heeft namelijk een samenwerking met de KNVB. Waar Nike verantwoordelijk is voor de performance kleding van het Nederlands Elftal, verzorgt Copa de retro collectie van Nederland. Deze collectie bevat naast de retro voetbalshirts en Nederlands Elftal retro trainingsjacks ook een aantal vette casual t-shirts. Deze t-shirts zijn niet alleen ideaal om Oranje mee aan te moedigen, maar ook om bijvoorbeeld tijdens Koningsdag te dragen! Mocht je voor één van deze doeleinden nog op zoek zijn naar een oranje t-shirt? Dan helpen je we een handje! Wij hebben een top 3 van de meest dikke Nederlands Elftal t-shirts van COPA gemaakt.

  1. Nederlands Elftal 1988 Embroidery T-Shirt

We vinden het nog altijd opvallend dat COPA Football nog steeds geen Nederlands Elftal 1988 voetbalshirt gelanceerd. Immers het is het enige tenue waarin Oranje een grote prijs gewonnen heeft. Het zal misschien wat met rechten te maken hebben of met het feit dat er veel 1988 nep shirts in omloop zijn. Gelukkig biedt het merk toch een gaaf alternatief, namelijk het oranje 1988 embroidery t-shirt. Dit t-shirt heeft een heldere kleur oranje en bevat een borduursel van de elf spelers die tijdens de finale tegen de Sovjet Unie op 25 juni in het Olympiastadion in München meededen. Op het t-shirt staan de spelers in dezelfde formatie als op de foto die vlak voor de wedstrijd werd gemaakt. Op de bovenste rij staan van links naar rechts Van Basten, Ronald Koeman, Rijkaard, Erwin Koeman, Gullit en van Breukelen. Op de onderste rij staan van links naar rechts van Tiggelen, Arnold Mühren, Van Aerle, Wouters en Vanenburg. De wedstrijd werd door Nederland met 2-0 gewonnen door doelpunten van Gullit en van Basten, waardoor het Nederlands Elftal voor het eerst in de geschiedenis een grote prijs won. Over dit elftal zei commentator The Reitsma destijds: ''Dit is een goed stel hoor.'' Dat kan met recht ook gezegd worden van dit Nederlands Elftal Embroidery T-Shirt. Dit t-shirt is gemaakt van 100% katoen, dat super zacht aanvoelt en daarmee ook perfect aansluit om het lichaam. Het t-shirt bevat ook een crew neck. Voor ons is dit de absolute nummer 1!

  1. Nederlands Elftal Captain T-Shirt

Heb je helemaal niks met 1988? Dan biedt het Nederlands Elftal Captain t-shirt een perfect alternatief. Tijdens de interlands van Oranje speelt aanvoerder vaak met de gele aanvoerdersband van de UEFA, maar het wil ook wel eens voorkomen dat de verdediger met een aanvoerdersband in de Nederlandse driekleur speelt. Dat vormt de inspiratie voor dit gave Nederlands Elftal t-shirt van COPA Football. De linkermouw bevat een print van de aanvoerdersband. Op de linkerborst prijkt de iconische Hollandse leeuw in het zwart. Ook op de achterkant van het t-shirt bevindt zich een flock bedrukking van nummer 10. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers van Nederland op het tenue hadden in 1974. In 1974 droeg middenvelder René van de Kerkhof overigens nummer 10. Ook dit t-shirt is uitgerust met een ronde hals en is gemaakt van hetzelfde materiaal als het 1988 embroidery t-shirt!

  1. Nederlands Elftal V-Neck T-Shirt

Vind je een ronde hals en de aanvoerdersband niks? Dan is er nog ander t-shirt, namelijk het Nederland V-neck t-shirt. Dit t-shirt heeft dezelfde kleur als het aanvoerders t-shirt, maar bevat dus een V-hals. Ook ontbreekt op dit t-shirt de aanvoerdersband. De linkerborst bevat het oude KNVB logo en op de achterkant van dit t-shirt staat dezelfde nummer 10 als op het Nederland Captain T-Shirt. Ook dit t-shirt is gemaakt van hetzelfde zachte katoen als de andere t-shirts.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van onze top 3 Oranje T-Shirts van COPA Football. Deze t-shirts kun je perfect combineren met de oranje sokken van het merk. Deze casual sokken bevatten namelijk vette prints van mooie momenten uit de historie van het Nederlands Elftal.

Oranje T-Shirt Nederlands Elftal bestellen

Zowel het captain t-shirt als het v-neck t-shirt zijn zowel voor kinderen (maten 128, 140, 152 en 164) als volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) beschikbaar. Het embroidery t-shirt is alleen beschikbaar voor volwassenen. Voor volwassenen zijn de t-shirts € 39,95 en voor kinderen € 32,95. Check deze t-shirts exclusief in de onderstaande webshop, evenals de Nederlands Elftal retro voetbalshirts. Deze retro voetbalshirt kun je laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking van die periode gebruikt.

Bestel je Oranje T-Shirt direct in deze webshop! 

Oranje T-Shirt COPA Football Nederlands Elftal

Nederlands Elftal Aanvoerder T-Shirt

Nederlands Elftal v-neck t-shirt