Olympique Lyon uitshirt 2021-2022

Olympiquye Lyonnais en adidas hebben vandaag het nieuwe adidas Olypique Lyonnais uitshirt 2021-2022 officieel gepresenteerd. In dit tenue speelt Lyon de Ligue 1, Coupe De France en Europese uitwedstrijden in 2021-2022. Ook het vrouwenteam van Olympique Lyon draagt deze tenues, maar dan met een andere sponsor. Ook dit jaar is adidas verantwoordelijk voor het design en de productie van de Olympique Lyon tenues en trainingskleding. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds het seizoen 2010-2011. Dit contract loopt nog tot de zomer van 2025.

Rood Olympique Lyon voetbalshirt 2021-2022

Het nieuwe Olympique Lyon uitshirt 2021-2022 is dit jaar weer geheel rood. In de historie van de Franse club werd deze kleur vaker gebruikt. Dit jaar is er echter een all-over camouflage print aan het tenue toegevoegd, welke geïnspireerd is door street-art en mode. De print staat symbool voor een bloemenprint en geven de tenues een elegante en moderne look. Verder is het tenue uitgerust met blauwe accenten. De ronde hals bevat een subtiele blauwe lijn en ook de adidas strepen op de schouders zijn blauw. De mouwen worden bovendien afgesloten door een blauwe band. Op de rechterborst prijkt het adidas logo en de linkerborst bevat de badge van de club. Op de tenues van de mannen staat het logo van Fly Emirates, het zogenaamde Emirates Fly Better logo. De vliegmaatschappij is sinds vorig jaar zomer de hoofdsponsor van ''Les Gones.'' Op de tenues die door de vrouwen gedragen worden prijkt het logo van Mastercard. Een ander verschil met de de mannen voetbalshirts is dat de tenues van de vrouwen een V-hals bevatten. Het Olympique Lyon uittenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. Ook de logo's van adi en de club staan op de broekjes. De kousen zijn rood met blauwe adidas strepen en bevatten ook het performance logo van adidas.

Zoals alle tenues van adidas zijn de Olympique Lyon uittenues weer uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de voetbalshirts die vanaf nu gedragen worden door spelers als Pacqueta, Slimani, Aouar, Cherki, Guimaraes, De Scligio en nog meer spelers of check het Olympique Lyon thuisshirt

Olympique Lyon uitshirt bestellen

Het nieuwe adidas Olympique Lyon uitshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops.  Voor volwassenen heeft het tenue een prijs van € 89,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen is het tenue € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je Olympique Lyon voetbalshirt altijd in deze SHOP! 

of deze winkel! 

of de adidas SHOP!

Olympique Lyon uitshirt 2021-2022

Olympique Lyon uitshirt 2021-2022