30 maart 2021

Olympique Lyon thuisshirt 2021-2022 uitgelekt

De eerste afbeelding van het Olympique Lyon thuisshirt 2021-2022 is vandaag via footyheadlines.com uitgelekt. Als dit ook echt het nieuwe Olympique Lyonnais thuisshirt wordt, dan speelt het team van trainer Rudi Garcia in dit tenue de Ligue 1, Coupe de France en Europese thuiswedstrijden in het Parc Olympique Lyonnais gedurende het seizoen 2021-2022. Zeker is dat adidas weer verantwoordelijk is voor het ontwerp en de productie van de nieuwe Lyon tenues. Het Duitse sportmerk heeft deze functie sinds 2010 en was eerder al kledingsponsor in de periode 1998-2003.

Olympique Lyon thuis shirt en tenue 2021-2022

Voor het Olympique Lyon thuisshirt 2021-2022 lijkt adidas gebruik te maken van het nieuwe adidas Condivo 20 template. Dit design komt vooral terug in de hals van het voetbalshirt. Dit betreft een combinatie tussen een subtiele V-hals en een kleine opstaande kraag. De kraag bevat lijnen in de clubkleuren van de Franse voetbalclub. De rechterkant van de kraag bevat een blauwe lijn en de andere kant een rode lijn. Deze kleuren komen ook weer terug in de adidas strepen op de schouders. Op de rechtermouw zijn de strepen blauw en op de andere mouw rood. Verder is het Olympique Lyon thuisshirt geheel wit met een design van drie dunne, blauwe pinstripes over de body van het tenue. Dit design is ook doorgevoerd in de mouwen van het nieuwe tenue. Ook alle logo's op het tenue zijn in stijl van de clubkleuren van Olympique Lyon. De rechterborst bevat namelijk het adidas performance logo in het blauw en op het midden van het tenue staat het logo van sponsor Emirates (Fly Better). De vliegmaatschappij uit de Arabische Emiraten is sinds de zomer van 2020 de hoofdsponsor van Lyon en beide partijen tekenden destijds een contract voor vijf seizoenen. Dit is de enige informatie die nu bekend is over het nieuwe tenue. Waarschijnlijk bevat het tenue ook nog andere speciale clubdetails.

Het Olympique Lyon thuistenue 2021-2022 wordt waarschijnlijk compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten witte en blauwe adidas strepen. De kousen zijn overwegend wit met rode of blauwe adidas stripes. Check hieronder een afbeelding van hoe het Olympique Lyon thuistenue 2021-2022 er mogelijk uit gaat zien. Of dit het nieuwe tenue wordt, is nog allerminst zeker. Dit voetbalshirt wordt namelijk pas medio mei/juni officieel gelanceerd en vanaf dan gedragen door spelers als Depay, Paquetá, Slimani, Aouar, Dembélé, Kadewere, Marcelo en nog meer spelers.

Olympique Lyon voetbalshirt bestellen

Het adidas Olympique Lyon thuisshirt 2021-2022 kun je pas vanaf de officiële lancering van het tenue bestellen. Aan de prijzen van het tenue verandert niks. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152 en 164) € 69,95. In de onderstaande winkels vind je ook nog de huidige voetbalshirts van ''Les Gones.''

Bestel je Olympique Lyon voetbalshirt altijd in deze SHOP! 

of deze winkel! 

Olympique Lyon thuisshirt 2021-2022