30 augustus 2019

Olympique Lyon Champions League uitshirt 2019-2020

Olympique Lyon en adidas hebben nu ook een speciaal uitshirt voor de Champions League wedstrijden. In dit tenue spelen ''Les Gones'' de uitwedstrijden in het miljardenbal dit seizoen. Olympique Lyon zien we dus vooral in dit shirt tijdens de uitwedstrijden in poule G. In deze poule neemt de club van trainer Sylvinho het op tegen Zenit Sint Petersburg, Benfica en Red Bull Leipzig. Adidas is sinds 2020 kledingsponsor van Lyon en is ook verantwoordelijk voor het design van het nieuwe derde tenue. Check!

Rood/blauw Olympique Lyon 3e voetbalshirt 2019-2020

Het nieuwe Olympique Lyon Champions League uitshirt heeft dit jaar een standaard template van adidas. Dit betreft het TIRO 19 template. Het tenue is overwegend rood met een design van flitsende, verticale zigzag strepen over het tenue. In dit design zijn ook gradiënt puntjes verwerkt. Het tenue bevat verder een ronde hals in het blauw/wit en de bies aan de onderkant van de mouwen is ook blauw. De mouwen van het uittenue zijn rood en de drie strepen van adidas staan op de schouders in het wit. Op de borst prijken de logo's van de club en adidas en hoofdsponsor VEOLIA prijkt op het midden van de alternatieve uitshirts van Lyon. Het tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie. Waarschijnlijk wordt dit uittenue ook gedragen tijdens een aantal uitwedstrijden in Ligue 1 of de Franse beker. Dit is vooral het geval wanneer het thuisshirt van het thuisspelende elftal qua kleuren teveel overeenkomsten heeft met het reguliere uitshirt. Check ook de andere Olympique Lyon voetbalshirts voor 2019-2020.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Lyon uittenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Memphis Depay, Moussa Dembélé, Bertrand Traoré, Andersen, Medes, Cornet en nog meer spelers.

Olympique Lyon voetbalshirt kopen

De nieuwe Olympique Lyon voetbalshirts voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 89,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95. In deze winkels kun je de tenues van Lyon ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Check ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel je Olympique Lyon voetbalshirt exclusief in deze winkel 

of deze SHOP! 

of check goedkope Lyon t-shirts en hoodies in deze webshop!