15 mei 2019

Olympique Lyon voetbalshirts 2019-2020

Olympique Lyon en adidas hebben de nieuwe tenues voor 2019-2020 officieel gelanceerd. In dit nieuwe thuisshirt en uitshirt speelt Olympique Lyon de Ligue 1, Coupe de Ligue en Europese wedstrijden gedurende 2019-2020. Adidas is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe voetbalshirts van Olympique Lyonnais. Deze functie heeft het merk sinds het seizoen 2010-2011. Lyon is de key club van adidas in Frankrijk na de overstap van Olympique Marseille van adidas naar Puma vorig seizoen. Check hieronder de details van het nieuwste thuisshirt en uitshirt van Lyon!

Direct fan van de nieuwe Lyon voetbalshirts? Bestel het direct in deze winkel of deze SHOP! 

Olympique Lyon thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Olympique Lyon thuisshirt voor 2019-2020 heeft het iconische design. Het shirt is overwegend wit en bevat dit jaar een henley collar. De mouwen bevatten aan de onderkant een band in de andere kleuren van de club. Deze band is namelijk blauw/rood. De binnenkant van de hals is uitgerust met de leus van de club: ''Nous sommes l'Olympique Lyonnais.'' Een ander detail op het tenue is het watermerk van de leeuw uit het logo aan de linkeronderkant van het voetbalshirt van de club van trainer Bruno Genesio. De drie strepen van adidas staan alleen op de schouders en zijn zilver. Op de borst staan de logo's van adidas en de club en op het midden van het shirt staat sponsor Hyundai. Het automerk prijkt sinds 2012 op de voetbalshirts van de club. Het thuistenue van Lyon wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met zilveren adidas strepen.

Olympique Lyon uitshirt 2019-2020

Het nieuwe Olympique Lyon uitshirt voor 2019-2020 is geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt van Frankrijk. Het shirt is overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de navy blauwe pinstripes over het shirt. Het uitshirt van ''Les Gones'' heeft verder een toelopende V-hals in het rood/wit. Deze kleuren zijn ook weer te vinden in de bies aan de onderkant van de mouwen. Het voetbalshirt bevat witte adidas strepen op de schouders en de logo's van adidas, de club en Hyundai staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. De binnenkant van de hals is ook weer uitgerust met de leus van de Franse club. Het uittenue van Lyon wordt dit seizoen compleet gemaakt door een donker blauw broekje met witte adidas strepen. Dit zijn ook de kleuren van de kousen van het nieuwe uittenue.

Check hieronder nog meer vette afbeeldingen van de nieuwe Lyon tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Memphis, Fekir, Mendy, Ndombele, Traore, Dembele, Aouar en nog meer sterspelers.

Olympique Lyon voetbalshirt kopen

De nieuwe Olympique Lyon voetbalshirts kun je vanaf nu bestellen. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 89,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95. In deze winkels kun je de tenues van Lyon ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiele en originele bedrukking gebruikt. Check ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel je Olympique Lyon voetbalshirt exclusief in deze winkel 

of deze SHOP! 

of check goedkope Lyon t-shirts en hoodies in deze webshop!