1 april 2016

Officiële bedrukking Engeland Euro 2016 voetbalshirts

De officiële bedrukking voor de Engeland Euro 2016 voetbalshirts en de shirts voor de periode 2016-2017 is afgelopen week gereleased door Nike en de Portugese voetbalbond. Dit betreft de bedrukking van de namen en de nummers, die de spelers van The Lions op het voetbalshirt voor 2016-2017 dragen. Deze nieuwe bedrukking draagt het nationale elftal van Engeland in ieder geval tijdens de Euro 2016 groepswedstrijden tegen Rusland, Wales en Slowakije en tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. Tijdens deze periode is het nationale elftal van Engeland ingedeeld in een poule met Slowakije, Schotland, Slovenië, Litouwen en Malta. Opvallend aan de officiële bedrukking voor de landenteams (dus ook van Engeland) is dat deze niet alleen uit een rugnummer en de naam van de spelers bestaan, maar ook uit een borstnummer. Dit is een vereiste van de FIFA en de UEFA. Hieronder bespreken we zowel de printing voor het thuisshirt en het uitshirt van Engeland. Uiteraard geven we ook aan waar je de bedrukking exclusief kunt kopen.

Stijl officiële Engeland bedrukking 2016-2017

De officiële bedrukking voor het Engeland EK 2016 thuisshirt is overwegend helder blauw. Deze kleur is contrasterend aan de kleur van het voetbalshirt van het land, welke wit is. De stijl van de bedrukking is evenals bij de printing voor de andere landen, waarvan Nike kledingsponsor is, vrij statig. De stijl of het font van de rugnummers en de namen van de spelers heeft wat weg van de officiële Premier League bedrukking. De rugnummers van de officiële Engeland bedrukking zijn uitgerust met een witte omlijning en aan de onderkant van de rugnummers is het logo van de voetbalbond FA verwerkt. De namen van de spelers bevatten deze zilveren omlijning niet en ook niet het logo van de voetbalbond aan de onderkant. Het borstnummer van het nationale voetbalelftal van Engeland is ook helder blauw en komt op het midden van de borst te staan.

De officiële bedrukking van het Engeland uitshirt voor 2016-2017 is ook contrasterend aan de kleur van het uitshirt. Het uitshirt is overwegend rood en de bedrukking van het uitshirt is overwegend wit. Deze bedrukking heeft dezelfde stijl als de print voor het thuisshirt. Ook de rugnummers bevat een omlijning. Deze is bij deze printing zilver. Aan de onderkant van het rugnummer is opnieuw het logo van de FA verwerkt. De namen en het borstnummer voor het uitshirt zijn ook wit. De officiële Engeland printing is van een ultra-licht materiaal gemaakt, zodat de shirts van de spelers niet zwaarder worden door de bedrukking! Check hieronder de foto's van de officiële bedrukkingen voor de Engeland voetbalshirts voor Euro 2016 en de periode erna. Deze bedrukking wordt gedragen door sterren als Kane, Rooney, Vardy, Sturridge, Sterling en nog meer sterren.

Check hieronder een overzicht van welk rugnummers & borstnummer de spelers van het nationale elftal dragen tijdens het EK.

Engeland voetbalshirt 2016-2017 met officiële bedrukking kopen

De Engeland voetbalshirts met officiële bedrukking kan je slechts in een aantal shops kopen en zijn duurder dan de shirts zonder bedrukking. De extra prijs van officiële bedrukking is ongeveer € 20,- bovenop de prijs van de voetbalshirts, welke voor volwassenen € 80,- zijn en voor kinderen ongeveer € 70,-. Wil je andere Engeland producten kopen of goedkopere t-shirts, trainingsshirts, trainingspakken of andere merchandising van Engeland? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Of vergelijk de prijzen van de voetbalshirts! Directe levering en gratis verzending!

Koop hier exclusief het Engeland voetbalshirt met officiële bedrukking! 


Officiele -bedrukking -engeland

Rugnummers Engeland EK 2016-2017

Check hieronder het overzicht van de rugnummers, welke de spelers van het nationale elftal van Engeland dragen tijdens het EK. Tijdens de kwalifcatie- en oefenwedstrijden voor het WK zullen de spelers van het nationale elftal weer andere nummers dragen.  

Keepers
1    Joe Hart
23    Fraser Forster
23    Tom Heaton
Verdediging
5    Gary Cahill
6    Chris Smalling
2    Kyle Walker
12    Nathaniel Clyne
16    John Stones
21    Ryan Bertrand
3    Danny Rose
Middenveld
4    James Milner
18    Jack Wilshere
14    Jordan Henderson
19    Ross Barkley
7    Raheem Sterling
8    Adam Lallana
20    Dele Alli
17    Eric Dier
Aanval
10    Wayne Rooney
15    Daniel Sturridge
9    Harry Kane
11    Jamie Vardy
22    Marcus Rashford