15 november 2015

Officiële bedrukking Duitsland voetbalshirt 2016-2017

De officiële bedrukking voor de Duitsland Euro 2016 voetbalshirts is officieel gelanceerd, tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt en uitshirt van Die Mannschaft. Dit betreft de bedrukking van de namen en de nummer van de spelers op de achterkant van het voetbalshirt, maar ook het borstnummer op het midden van de borst en het nummer dat op de linker pijp van de voetbalbroekjes staat gedurende de wedstrijden van die Mannschaft in de periode 2016-2017. Adidas en de DFB hebben een voor zowel het nieuwe thuisshirt als voor het nieuwe uitshirt een andere bedrukking. In dit blog bespreken we de stijl, lettertype en kleur van de officiële bedrukking van Duitsland en geven natuurlijk aan waar je de shirts van Duitsland met deze printing exclusief kunt kopen.

Bedrukking Duitsland thuisshirt 2016-2017

De officiële bedrukking voor het Duitsland Euro 2016 thuisshirt is zoals elk seizoen zwart van kleur. Omdat het voetbalshirt van Duitsland vrijwel altijd wit is, wordt er voor de bedrukking van de tenues vaak zwart als kleur gekozen, omdat dit contrasterend is. Het lettertype van de bedrukking is vrij statig en betreft het sans serif lettertype. Wat opvalt aan de bedrukking van het thuisshirt is dat zowel de letters als de nummers een dikke zwarte uitlijning hebben en dat de printing dunne gaatjes bevat voor een betere ventilatie. Noch de spelersnamen, noch de rug- en borstnummers zijn uitgerust met het logo van de Duitse voetbalbond. Waar we bij clubs vaak het logo van de club aan de onderkant van het rugnummer zien, is dit bij de bedrukking van nationale teams met Adidas als kledingsponsor niet het geval. De borstnummers op de borst zijn groter dan bij voorgaande voetbalshirts van Duitsland. Dit geldt bovendien voor de nummers op de broekjes, welke dit jaar op de linker pijp staan. 

Bedrukking Duitsland uitshirt 2016-2017

Voor de nieuwe Duitsland uitshirt voor 2016-2017 hebben Adidas en de DFB voor een andere stijl qua bedrukking gekozen. De stijl van de bedrukking voor het uitshirt is namelijk iets rauwer en bevat bovendien een soort spray-achtig laagje over de bedrukking, waardoor het net lijkt of de bedrukking wat gebroken lijkt. De achterkant van het Duitsland uitshirt is donker grijs. Om deze reden is de bedrukking van de namen en nummers van de spelers op de achterkant wit. Het lettertype is ongeveer hetzelfde als die van het thuisshirt, echter bevatten de rugnummers en borstnummers een kleine opening in het midden. Bovendien bevat de officiële bedrukking een zwarte uitlijning. Check hieronder de foto's van de Duitsland Euro 2016 voetbalshirts met officiële bedrukking.

Check hieronder een overzicht van welk rugnummers & borstnummer de spelers van het nationale elftal dragen tijdens het EK.

Duitsland voetbalshirt met officiële bedrukking kopen

Wil jij het voetbalshirt van Duitsland voor het EK van 2016 met officiële bedrukking kopen? Dan kan dat! Je kan het shirt van Die Mannschaft zowel voorzien van een eigen naam en nummer als met de namen en nummers van sterspelers als Özil, Müller, Kroos, Reus, Schweinsteiger, Götze, Draxler, Khedira, Hummels of andere sterspelers. Wanneer je deze bedrukking kiest dan is de meerprijs € 20-€ 22,- en dan wordt zowel het rugnummer en de naam op de achterkant van het shirt, als het borstnummer op de voorkant van het voetbalshirt gedrukt.

Koop de Duitsland voetbalshirts met officiële bedrukking in de shop van Die Mannschaft

of bij Adidas!

Duitsland -bedrukking -2016-2017

Rugnummers Duitsland /Die Mannschaft EK 2016-2017

Check hieronder het overzicht van de rugnummers, welke de spelers van het nationale elftal van Duitsland dragen tijdens het EK. Tijdens de kwalifcatie- en oefenwedstrijden voor het WK zullen de spelers van het nationale elftal weer andere nummers dragen.  


Keepers
1    Manuel Neuer
12    Bernd Leno
22    Marc-André ter Stegen
Verdediging
2    Shkodran Mustafi
3    Jonas Hector
4    Benedikt Höwedes
5    Mats Hummels
14    Emre Can
16    Antonio Rüdiger
17    Jérôme Boateng
Middenveld
6    Sami Khedira
7    Bastian Schweinsteiger
8    Mesut Özil
11    Julian Draxler
15    Julian Weigl
18    Toni Kroos
19    Mario Götze
20    Leroy Sané
21    Joshua Kimmich
Aanval
9    André Schürrle
10    Lukas Podolski
13    Thomas Müller
23    Mario Gómez