30 juni 2015

Officiële AS Roma bedrukking 2015-2016

Na de bekendmaking van de nieuwe AS Roma voetbalshirts is ook de officiële AS Roma bedrukking voor 2015-2016 gelanceerd. De bedrukking is geheel in stijl van het thema van de nieuwe voetbalshirts van AS Roma. De nieuwe AS Roma shirts zijn een ode aan de band van de club met de stad Rome en bovendien een ode aan de band met de supporters van de club. Zo is het design van het thuisshirt gebaseerd op de outfits die het Romeinse leger 2000 jaar geleden droeg en bevat het nieuwe AS Roma uitshirt 2015-2016 een watermerk of print van elementen van de stad Rome over het shirt. Deze print komt terug in de officiële AS Roma bedrukking van zowel het thuis- als uit voetbalshirt voor het seizoen 2015-2016. We bespreken de stijl van deze bedrukking hieronder.

AS Roma voetbalshirt met officiële bedrukking

De officiële bedrukking van het AS Roma thuisshirt voor 2015-2016 is dit seizoen donker geel met een oranje uitlijning. De stijl van de bedrukking is vrij statig en bovendien is de bedrukking van AS Roma voorzien van een speciale print. In deze print staan namelijk evenals op het nieuwe uitshirt van de club elementen van de stad Roma, zoals de architectuur en de straten en buurten in Rome. De letters van deze bedrukking bevatten niet het AS Roma logo, maar de rugnummers wel. De officiële AS Roma bedrukking voor het uitshirt is precies hetzelfde en heeft dan ook dezelfde, kleur en font. De prijs van deze officiële bedrukking is € 19,95 – € 24,95. Bij Subside Sports kan je je AS Roma voetbalshirt laten bedrukken met de officiële bedrukking van alle sterren van AS Roma zoals Totti, De Rossi, Pjanic, Strootman en Gervinho. Ook kan je daar je voetbalshirt bedrukken met de AS Roma Fan Style bedrukking. Deze bedrukking heeft een prijs van slechts € 15,00 en is in lettertype, stijl en kleur identiek aan de officiële bedrukking. Alleen het rugnummer is niet uitgerust met het logo van de Italiaanse club. Check hieronder een aantal foto's van het AS Roma voetbalshirt met de officiële bedrukking

AS Roma shirt met eigen naam kopen

De nieuwe AS Roma voetbalshirts 2015-2016 kan je zowel in kindermaten als volwassen maten kopen in de online AS Roma shop bij Subside Sports met de speciale bedrukking van een eigen naam en nummer of van de spelersnamen en nummers. 

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Roma -printing -2015-2016

Officiele -AS-Roma -bedrukking -2015-2016 (1)

Bron: footyheadlines.com