5 juni 2018

Officiële Nike Merlin La Liga voetbal 2018-2019

De Officiële Nike La Liga of Primera Division voetbal voor het seizoen 2018-2019 is officieel gelanceerd door Nike. Met deze schitterende wedstrijdbal spelen de clubs aankomend seizoen de competitie wedstrijden in de Spaanse competitie gedurende het seizoen 2018-2019. Het Amerikaanse sportmerk Nike verzorgt al sinds het seizoen 1996-1997 het design en de productie van de officiële wedstrijdbal van La Liga. Inmiddels wordt dit dus al het 23e keer. In 1996 werd de Nike La Liga Geo Merlin voetbal gelanceerd. De bal voor aankomend seizoen is gebaseerd op deze klassieke voetbal. Dit seizoen is de Nike Merlin La Liga voetbal aan de beurt om het toneel te veroveren. Check hieronder alle details qua design en technologieën en check bovendien waar je deze wedstrijdbal exclusief kan kopen in verschillende prijsklassen.

Design en kenmerken La Liga Merlin wedstrijdbal Nike 2018-2019

De basiskleur van de nieuwe Nike Merlin voetbal is wit. Ondanks de witte basis van de voetbal heeft de bal veel snelle details gekregen. Schitterende bordeaux rode banen lopen over de bal. Aan de zijkanten van deze banen loopt een flitsend zigzag patroon van gele en rode lijnen. Dit doet denken aan de mouwen van het Nike Aeroswift WK template. De opvallende kleuren staan natuurlijk niet voor niets op de bal. De kleuren zijn namelijk specifiek gekozen om zoveel mogelijk op te vallen in het zicht van de spelers. Op deze manier kunnen zij de bal beter inschatten. Natuurlijk staat ook het bekende swoosh teken op de wedstrijdbal van La Liga. De swoosh van Nike is rood van kleur. Op de bal staan ook de logo’s van La Liga en van de sponsor Santander. Meer weten over de materialen en technologieën van de nieuwe voetbal? Lees hieronder verder

De Nieuwe Nike Merlin wedstrijdbal is uitgerust met de nieuwste technieken. Toch bestaat de bal uit dezelfde materialen als de Nike ORDEM 5 Primera Division voetbal van afgelopen seizoen. De bal bestaat namelijk voor 40% uit synthetisch leer, 30% uit rubber, 20% uit polyester en 10% katoen. Dit zijn de materialen die gebruikt worden in de nieuwe La Liga bal van Nike. Echter zijn er ook vele technologieën toegevoegd aan de schoen. De Nike Merlin La Liga voetbal is namelijk de allereerste bal uit die is uitgerust met de ACC technologie. De All Conditions Control. Deze technologie zorgt ervoor dat de bal optimaal presteert, zowel tijdens regen als wanneer de zon schijnt. Ook is de Nike Merlin uitgerust met 4 panelen. Dit vermindert het aantal naden. Omdat de bal minder naden heeft is jouw balgevoel optimaal. De nieuwe voetbal van Nike is ook uitgerust met een gecomprimeerde Polythyleenlaag. Deze zorgt voor een krachtige foto, sterke structuur en stabiliteit. Lionel Messi en Cristiano Ronaldo zijn niet de minste spelers die voetballen met deze geweldige voetbal. Messi en Ronaldo moeten natuurlijk goed aangespeeld worden door hun teamgenoten. Om deze precieze passes mogelijk te maken is de bal uitgerust met Aerowtrac-groeven. Deze technologie verbetert de baan van de bal. Vele technologieën dus voor de voetbal uit de competitie die het Europese voetbal de laatste jaren domineert.

La Liga voetbal kopen

De nieuwe La Liga Merlin voetbal voor het seizoen 2018-2019 kan je zowel in de officiële als in de replica versie kopen in de onderstaande shops. De officiële bal betreft de waar de clubs in La Liga ook daadwerkelijk meespelen. Deze bal heeft een prijs van ongeveer € 129,95. De replica voetbal is ook te koop. Deze wordt door Nike aangeboden voor een prijs van € 29,95. Directe levering gegarandeerd!

Koop de nieuwste La Liga bal in de NIKE SHOP

Of in DEZE WEBSHOP