3 juni 2017

Officiële Manchester City bedrukking 2017-2018

De officiële Manchester City bedrukking voor 2017-2018 is bekend! Dit is de bedrukking van de namen en nummers van de spelers op de voetbalshirts van 2017-2018. Tijdens de Premier League wedstrijden dragen alle clubs de officiële Premier League bedrukking op de achterkant van het shirt. Dit is de bedrukking die het Premier League logo bevat. Tijdens de FA Cup en Champions League wedstrijden draagt Manchester City echter een andere bedrukking op het shirt. Hierin is wel het logo van de club verwerkt. Check hieronder alle details van de nieuwe Manchester City printing voor dit seizoen en check bovendien waar je de voetbalshirts van City met deze bedrukking exclusief kan kopen!

Stijl, kleur en lettertype bedrukking Manchester City

De supporters hadden de keuze te kiezen uit twee verschillende soorten bedrukkingen, waarbij er één populairder was dan de andere bedrukking. Beide printings hebben dezelfde kleur. Deze zijn namelijk navy blauw, omdat dit contrasterend is aan de kleur van het thuisshirt van 2017-2018. De rugnummers van de bedrukking hebben een speciale stijl. Deze bevatten namelijk een dunne lijn door het midden van de rugnummers. Deze lijn is licht blauw. Verder is de stijl vrij recht toe, recht aan. De onderkant van de rugnummers is uitgerust met het logo van de club. Dit geldt niet voor de namen van de spelers. De namen van de spelers bevatten ook niet de dunne lijn door de rugnummers. Nogmaals, deze bedrukking wordt alleen gedragen tijdens de FA Cup en Champions League wedstrijden. 

Tijdens de Premier League wedstrijden dragen de spelers van City de officiële Premier League bedrukking op het shirt. Deze bedrukking heeft dus bij elke club dezelfde stijl en lettertype. Alleen kan de kleur per club verschillen. Bij Manchester City is deze bedrukking navy blauw met een dunne witte lijn aan de zijkanten van de rugnummers en de namen van de spelers. De onderkant van het rugnummer bevat het Premier League logo. Check hieronder de foto's van beide soorten bedrukkingen. 

Manchester City shirt met eigen naam en nummer kopen

Het nieuwe Manchester City tenue kan je vanaf nu met een eigen naam en nummer kopen. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt, zoals hierboven beschreven. De extra prijs van de bedrukking is € 19,95, bovenop de prijs van het shirt. De prijs van het shirt voor KIDS is € 69,95 en voor volwassenen € 89,95.

Koop het nieuwe Manchester City shirt met bedrukking in deze officiële NIKE SHOP! 

of deze officiële SHOP