31 mei 2018

Officiële bedrukking Real Madrid voetbalshirts 2018-2019

Tegelijkertijd met de nieuwe voetbalshirts voor 2018-2019 hebben Real Madrid en adidas ook de officiële bedrukking voor 2018-2019 bekend gemaakt. Dit betreft de bedrukking van de namen en nummers van de spelers op de achterkant van het voetbalshirt. Zoals jaarlijks het design van de tenues van Los Blancos veranderen, is dat ook het geval voor de officiële bedrukking op de shirts van de equipe van Zinedine Zidane. Wil je alles weten over de printing voor het nieuwe thuisshirt en uitshirt? Check hieronder de details!

Stijl, font en kleur Real Madrid bedrukking 2018-2019

De bedrukking voor het nieuwe shirt van Real Madrid heeft een iconische stijl. Het lettertype dat door adidas en de club gebruikt zijn, zijn sierlijk. Dit geldt zowel voor het rugnummer als voor de namen van de spelers. Het rugnummer van de club bevat aan de onderkant het logo van de club en ter hoogte van het midden van de rugnummers zijn dunne puntjes verwerkt. Bij de letters van de namen van de spelers zijn zowel de dunne puntjes als het logo van de club weggelaten. De kleur van de bedrukking op het nieuwe thuisshirt voor 2018-2019 is zwart. Deze kleur is namelijk ook al aanwezig in de logo's van adidas en de club op de voorkant van het shirt, evenals in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de henley collar. De bedrukking voor het nieuwe uitshirt van 2018-2019 heeft een andere kleur. Deze is namelijk wit. Dit contrasterend aan het donker grijze (ONYX) tint van het uittenue. Verder heeft de bedrukking voor het uitshirt dezelfde stijl. De namen van de spelers staan boven de rugnummers.

Real Madrid draagt dit seizoen twee verschillende soorten bedrukkingen op het shirt. De hierboven besproken officiële bedrukking wordt alleen gedragen tijdens de wedstrijden in de Copa Del Rey en Champions League. Tijdens de wedstrijden in de Spaanse competitie La Liga dragen de spelers de officiële La Liga bedrukking op de achterkant van het shirt.

Check hieronder nog meer foto's van de officiële Real Madrid bedrukking voor 2018-2019. Deze printing wordt vanaf nu op het shirt gedragen door spelers als Ronaldo, Benzema, Ramos, Marcelo, Modric, Asensio, Isco en andere sterren.

Real Madrid shirt met naam en nummer bestellen

Het nieuwe Real Madrid shirt kan je vanaf nu met officiële bedrukking bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan zowel voor kinderen als voor volwassenen. De extra prijs van de bedrukking op het shirt is € 15,- tot € 20,-. Deze prijs komt bovenop de prijs van het shirt. Het shirt is voor volwassenen € 85,- en voor kinderen € 70,.-. Wil je andere producten van Real bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder!

Bestel je Real Madrid shirt met officiële bedrukking in deze online WINKEL!

of DEZE SHOP