12 juni 2019

Officiële bedrukking Real Madrid voetbalshirt 2019-2020

Vorige week is het nieuwe Real Madrid voetbalshirt voor 2019-2020 gelanceerd. Een nieuw voetbalshirt betekent vaak ook een nieuwe bedrukking en Real vormt hier geen uitzondering op. De club uit de Spaanse hoofdstad draagt dit seizoen een geheel nieuw font op de achterkant van het tenue. Deze bedrukking draagt Real Madrid overigens alleen in de Champions League. In La Liga en de Coppa del Rey dragen de spelers van Los Blancos de officiële La Liga bedrukking op de tenues. Deze bedrukking is voor iedere club in de Spaanse competitie hetzelfde, maar dan een andere kleur.

Stijl, font en kleur Real Madrid bedrukking 2019-2020

De officiële Real Madrid bedrukking voor 2019-2020 is geheel in het thema van het thuisshirt. Het thema waaronder het tenue werd gepresenteerd was: ''If you demand glory.'' Hiermee wordt vooral verwezen naar alle successen van de club. De successen begonnen vooral Real in Europa al in de jaren '50. Toen droegen clubs echter nog geen bedrukking op de tenues. Pas vanaf de jaren '70 was dit het geval. In de jaren '70 werd Real maar liefst vijf keer kampioen (1972, 1975, 1976, 1978, 1979) en de stijl van de namen en nummers op het nieuwe Real Madrid tenue lijkt daar van afgeleid te zijn. De bedrukking van Real wordt ook wel de keyline stijl genoemd en heeft bovendien wat weg van de officiële Nederlands Elftal bedrukking van 1974. De rugnummers van Real Madrid zijn dit jaar overwegend goud en bevatten een dunne, witte lijn aan de zijkanten. Verder hebben de nummers een hoekig design. De onderkant van de nummers zijn uitgerust met het logo van de club. Dit logo komt niet terug in de namen van de spelers. De nummers bevatten bovendien geen uitlijning, maar zijn wel goud en staan ook dit seizoen weer boven de rugnummers van de spelers.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe bedrukking voor het Real Madrid thuisshirt voor 2019-2020, welke gedragen wordt door spelers als Hazard, Militao, Vinicius Junior, Ramos, Benzema, Marcelo, Jovic, Modric, Isco, Asensio, Kroos en nog meer sterspelers.

Real Madrid voetbalshirt met naam en nummer bestellen

Je kunt vanaf nu het Real Madrid voetbalshirt met bedrukking bestellen. Daarbij kun je kiezen om het tenue te laten bedrukken met een eigen naam en nummer of met de naam en het nummer van één van de spelers. De prijs van het bedrukking is ongeveer € 15,-. Deze prijs komt bovenop de prijs van het voetbalshirt. Dit tenue is voor volwassenen € 85,- en voor kinderen € 70,-. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Real Madrid voetbalshirt direct in deze winkel 

of deze SHOP!