15 mei 2018

Officiële bedrukking AS Roma voetbalshirts 2018-2019

De bedrukking van het nieuwe AS Roma thuisshirt voor 2018-2019 is inmiddels ook officieel bekend gemaakt door de club en kledingsponsor Nike. Dit betreft de printing van de namen en nummers van de spelers op de achterkant van het shirt. Zoals ook ieder jaar het design van het voetbalshirt verandert, verandert ook het design van de namen en nummers op de achterkant van de tenues van de club uit de Italiaanse hoofdstad. Wil je meer weten over deze officiële printing? Check hieronder de stijl, de kleur en het font van de officiële bedrukking voor het seizoen 2018-2019.

Stijl, font en kleur AS Roma bedrukking 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van AS Roma haalt haar inspiratie uit de ''Lorica Hamata.'' Dit zijn de pantsers die de Romeinse soldaten in de Middeleeuwen droegen. Het shirt heeft een all-over print van ruiten, welke geïnspireerd is door het harnas van de Romeinse strijders. Ook de bedrukking voor het nieuwe voetbalshirt heeft een Middeleeuws lettertype. De nummers van de bedrukking worden gekenmerkt door de hoeken aan de afronding aan de bovenkant en onderkant van de nummers. Bovendien bevatten de nummers aan de onderkant het embleem van de club. De letters van de namen van de spelers, die boven het rugnummer staan, zijn erg dun en bevatten aan de onderkant van de letters niet het logo van de club. De bedrukking heeft dezelfde tint geel als de hals van het voetbalshirt, waardoor de printing perfect bij het nieuwe shirt van de Italianen past. Deze bedrukking werd door AS Roma voor het eerst gedragen in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2017-2018. In het Stadio Olimpico speelde AS Roma met 0-0 gelijk tegen kampioen Juventus.

Check hieronder nog meer foto's van de bedrukking op het nieuwe AS Roma voetbalshirt voor 2018-2019. Deze bedrukking wordt vanaf nu gedragen door spelers als Nainggolan, Cengiz Ünder, Dzeko, Manolas, El Shaarawy, Perotti, Pellegrini en nog meer sterren.

AS Roma shirt met eigen naam en nummer bestellen

Je kan vanaf nu het AS Roma shirt met bedrukking bestellen. Je kan het shirt met een eigen naam en nummer laten bedrukken of met de naam en het nummer van één van de sterspelers van de Italiaanse club. De extra prijs hiervan is € 15,- tot € 20,-. Deze prijs komt bovenop de prijs van het shirt zonder bedrukking. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 85,- en voor kinderen € 70,-. Wil je andere producten van Roma bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het AS Roma met eigen naam en nummer in de officiële NIKE SHOP

of in DEZE WEBSHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)