Nike tech fleece joggingspak Chelsea 2020

Chelsea en Nike hebben vandaag, tegelijkertijd met het nieuwe vierde voetbalshirt, een nieuw tech fleece joggingspak voor de tweede seizoenshelft van 2019-2020 gelanceerd. Dit pak wordt door The Blues als presentatiepak gebruikt van januari tot mei 2020 en betreft direct ook één van de laatste Chelsea trainingspakken van dit seizoen. Medio juni lanceren Nike en de Londense club namelijk de nieuwe collectie voor 2020-2021. Het Nike tech fleece pak van Chelsea wordt met name gedragen tussen de trainingen door of wanneer de spelers reizen naar de wedstrijden.

Blauw Chelsea Nike tech fleece vest en joggingsbroek

Het nieuwe Chelsea Nike tech fleece joggingspak voor 2020 is perfect in stijl met het nieuwe vierde voetbalshirt van Chelsea. Dit tenue is een ode aan het winnen van de FA Cup in 1950. Voor de club betekende dit de eerste FA Cup winst in de historie. Daarna zouden er nog zeven volgen. Het pak bestaat weer uit een tech fleece vest en een joggingsbroek. Het vest is geheel blauw en dit geldt ook voor de logo's van de club en Nike op de borst. Ook dit is een kenmerk van het nieuwe vierde voetbalshirt van Chelsea. Verder is het jack uitgerust met een doorlopende rits in het zwart en ook de zakken aan de zijkanten met ritsen zijn zwart. Een ander kenmerk van het Nike tech fleece vest van Chelsea is de chevron over de borst. Deze v-baan kennen we met name van de windrunners van Nike en deze baan heeft ook nog eens een symbolische betekenis. In 1978 bracht het Amerikaanse sportmerk namelijk voor het eerst kleding uit en het eerste kledingstuk was een windrunner. Sindsdien is de chevron op de borst nooit verdwenen. Een ander kenmerk van het vest is de hoge capuchon. Het vest is gemaakt van een speciaal materiaal. Dit betreft een combinatie tussen katoen, rayon en elastaan. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het zich perfect vormt naar het lichaam, je warm houdt en zacht aanvoelt. De onderkant van het vest is voorzien van een speciale band, welke ervoor zorgt dat het jack strak om het lichaam valt.

Het tech fleece trainingspak van Chelsea wordt compleet gemaakt door een blauwe joggingsbroek. Deze broek is gemaakt van hetzelfde materiaal als het jack en heeft verder een tapered fit. Dit houdt in dat de broek met name strak valt rondom de kuiten en enkels. De broek is bovendien uitgerust met een tailleband aan de bovenkant en bevat twee zakken aan de zijkanten. Ook de logo's op deze broek zijn blauw. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Chelsea Nike tech fleece pak, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Pulisic, Abraham, Willian, Mount, Kanté, Tomori, Hudson-Odoi, Giroud, James en nog meer sterspelers. Check ook het grijze Chelsea tech fleece joggingspak.

Chelsea Nike tech fleece pak 2020 bestellen

Het blauwe Nike tech fleece pak van Chelsea kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen bestellen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het vest is € 120,- en de broek is € 90,-. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Chelsea tech fleece pak exclusief in deze NIKE winkel! 

of in deze SHOP

Chelsea joggingspak 2020