Chelsea Nike tech fleece trainingspak 2019-2020

Chelsea en Nike hebben deze week ook het nieuwe tech fleece joggingspak voor 2019-2020 gelanceerd. Het tech fleece pak wordt de laatste jaren door de club vaak als presentatiepak gebruikt en het presentatiepak is het trainingspak dat met name gedragen wordt tijdens het reizen naar de wedstrijden en na afloop van de Premier League, beker- en Europese wedstrijden. Het is geen toeval dat Nike en The Blues deze week het pak uitgebracht hebben. De herfst heeft namelijk zijn intrede gedaan en de tech fleece pakken zijn ideaal voor de herfst en winter.

Het zwarte Nike tech fleece joggingspak van Chelsea

Het Chelsea tech fleece pak bestaat dit jaar weer uit een vest en een joggingsbroek. Beide items zijn geheel in stijl van het thema van het nieuwe 3e shirt. Het jack van het nieuwe trainingspak is geheel antraciet met oranje accenten. De logo's van Chelsea en Nike op de borst zijn namelijk fel oranje. Het logo van het sportmerk dat sinds de zomer van 2017 de tenues van Chelsea verzorgt betreft een retro logo. Het Futura logo werd door Nike voor het laatst midden jaren '90 gebruikt op voetbalkleding van het merk en is nu weer terug op alle items uit de Champions League collectie van Chelsea. Het Futura logo bestaat uit de swoosh en het woordmerk van Nike. Een ander heritage kenmerk van het trainingsjack is de v-baan over de borst. Deze zogenaamde chevron heeft een hoek van 26 graden en is een verwijzing naar de windrunners van het sportmerk. De windrunner werd door Nike voor het eerst in 1978 uitgebracht en bevat sindsdien de chevron op de borst. Deze v-baan is sinds de introductie van het tech fleece pak een aantal jaar geleden ook onderdeel van de clubpakken. Ander kenmerken van het Chelsea Nike tech fleece vest zijn de hoge capuchon en de zakken aan de zijkanten. Het vest is gemaakt van een combinatie van polyester, katoen en elasthaan. Kenmerkend aan dit zogenaamde Tech fleece materiaal is dat het je warm houdt, het zacht aanvoelt en het perfect aansluit op het lichaam.

De Chelsea joggingsbroek voor 2019-20 is ook geheel antraciet met oranje logo's. De tech fleece broek is gemaakt van hetzelfde materiaal als het vest en heeft de zogenaamde tapered fit. Dit houdt in dat de trainingsbroek strak om de kuiten en enkels valt. De bovenkant van de tech fleece broek is uitgerust met een tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. Bovendien is de broek uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe tech fleece pak van Chelsea, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Pulisic, Abraham, Mount, Kanté, Hudson-Odoi, Tomori, Willian en nog meer spelers. Tijdens de trainingen van de club draagt Chelsea het speciale Champions League trainingspak.

Chelsea Tech Fleece trainingspak kopen

Het tech fleece pak van Chelsea kun je vanaf nu voor zowel kinderen als volwassenen bestellen. Voor volwassenen heeft het vest een prijs van € 90,- en voor volwassenen is het jack € 120,-. De broek bestel je al vanaf € 70,-. Het pak is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Directe levering!

Bestel je Chelsea tech fleece pak exclusief in deze NIKE winkel! 

of in deze SHOP

Chelsea Nike tech fleece vest 2019-2020