Chelsea trainingspak Champions League 2019-2020

Chelsea en Nike hebben vandaag, tegelijkertijd met het nieuwe 3e shirt van de club, het nieuwe Champions League trainingspak voor 2019-2020 uitgebracht. Dit nieuwe trainingspak wordt door ''The Blues'' gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in de Champions League gedurende 2019-20. Chelsea strijdt dit seizoen in poule H met Ajax, Valencia en OSC Lille om een plaats in de achtste finales van het toernooi. Het nieuwe Champions League trainingspak van het keurkorps van Frank Lampard bestaat ook dit seizoen weer uit een trainingstrui en een strakke trainingsbroek van Nike.

Grijs/Oranje Chelsea Champions League training top en trainingsbroek 2019-20

Het nieuwe Chelsea trainingspak voor 2019-2020 is overwegend antraciet grijs met oranje details. Deze oranje accenten zijn zowel te vinden in de trainingstrui van het Champions League trainingspak, als in de trainingsbroek. De tint oranje op het trainingspak is geïnspireerd door de oranje kleur van de uitshirts in de periode 1994-1996. Destijds was Umbro nog kledingsponsor van de Londense club. Alle items uit de nieuwe Champions League collectie van Nike zijn overigens geïnspireerd door tenues uit de jaren '90. Zelfs het logo van Nike op de pakken heeft de jaren '90 look. Dit betreft namelijk het zogenaamde Nike Futura logo. Dit logo werd door Nike voor het laatst op een voetbalshirt gebruikt in het seizoen 1994-1995 en is na 25 jaar weer helemaal terug. Zowel het logo van Nike als het logo van Chelsea op de borst zijn fel oranje. Ook een taping aan de binnenkant van de hals heeft deze tint oranje. Verder bevat de nieuwe Chelsea trainingstrui een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen zijn uitgerust met een design van flitsende strepen. Dit design loopt deels door over de achterkant van de training sweater. De mouwen van de training top betreffen raglanmouwen. Deze vallen strak om de armen en schouders. Daarnaast zijn de mouwen aan de onderkant uitgerust met duimgaten.

De Chelsea Champions League trainingsbroek van het nieuwe pak heeft dezelfde kleurencombinatie als de top. Deze is ook geheel grijs met oranje logo's. Andere kenmerken van de trainingsbroek zijn de enkelritsen aan de onderkant, de tailleband aan de bovenkant en de strakke fit van de broek. Daarnaast is de Chelsea trainingsbroek uitgerust met twee zakken met ritsjes. Nike heeft voor volwassenen ook een Vaporknit versie van het pak uitgebracht. Dit betreft het pak dat de spelers ook daadwerkelijk dragen en is duurder. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Chelsea trainingspak, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Pulisic, Abraham, Mount, Kanté, Hudson-Odoi, Willian, Zouma en andere spelers.

Chelsea Champions League trainingspak bestellen

Het grijze Chelsea trainingspak voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van de trainingstrui en trainingsbroek is € 64,95 en beide items zijn voor kinderen € 54,95. Het Champions League trainingspak kun je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Chelsea trainingspak exclusief in deze SHOP

of in deze winkel!