24 januari 2018

Nike lanceert grijs Manchester City tech fleece pak voor 2018

Manchester City en Nike hebben vandaag een nieuw tech fleece joggingspak gelanceerd. Dit nieuwe pak wordt door de spelers van City gedragen rondom de wedstrijden en trainingen van de club gedurende de tweede seizoenshelft van het seizoen 2018-2019. Dit pak wordt door de sterren van City dus alleen gedragen vanaf januari tot en met mei 2018. Pas in de loop van het seizoen 2018-2019 zullen Nike en de club van manager Pep Guardiola weer een nieuw pak lanceren. Het tech fleece pak is namelijk het ideale pak om in de herfst en winter in te relaxen. De lancering van dit nieuwe joggingspak volgt vrij snel na de bekendmaking van het eerste Nike tech fleece joggingspak van de club. Waarschijnlijk waren deze pakken zo populair dat Nike besloten heeft deze nu in een nieuwe kleur uit te brengen. Meer weten over het pak? Check hieronder alle details!

Grijs Manchester City Nike tech fleece vest 2018

Het Nike Manchester City tech fleece pak voor 2018 bestaat ook het komende half jaar weer uit een vest en een joggingsbroek. Het vest is de komende periode geheel grijs en bevat verder dezelfde kenmerken als het in november gelanceerde zwarte tech fleece pak van de club. Het vest wordt gekenmerkt door de hoge capuchon, waarin je je perfect kunt verbergen. Bovendien bevat de capuchon touwtjes, waarmee de fit van de hoodie aangepast kan worden. De mouwen van het jack vallen weer lekker strak om het lichaam. Dit zijn zogenaamde raglanmouwen. Kenmerkend hieraan is bovendien dat deze perfect meebewegen met de bewegingen van de armen, zodat je ook voldoende bewegingsvrijheid hebt als je dit vest draagt. De linker borst bevat de bekende swoosh van Nike. Deze swoosh heeft dezelfde kleur als het de strip over de mouwen van het trainingspak dat Manchester City in 2018 draagt. De linker borst is uitgerust met het embleem van de nummer een in de Engelse Premier League. Verder wordt het jack gekenmerkt door de chevron op de borst. Dit geeft het jack ook een wat nostalgische uitstraling. De chevron viert dit jaar namelijk haar veertig jarig bestaan. In 1978 lanceerde Nike voor het eerst de windjacks met de driehoek op de borst. Nog steeds bevatten de windrunners van Nike deze 26 graden driehoek en deze is nu dus ook doorgetrokken naar de tech fleece jacks van Manchester City. De zijkanten van het vest van City zijn uitgerust met twee zakken. Verder is de achterkant van het Nike tech fleece vest net wat langer en dit biedt de optimale bescherming.

Grijze Manchester City Nike tech fleece joggingsbroek 2018

De bijbehorende Manchester City tech fleece joggingsbroek voor 2018 heeft dezelfde kleuren als het vest. Ook deze is ‘’heather grey.’’ Bovendien is de joggingsbroek van hetzelfde materiaal gemaakt als het vest. Beide items bestaan voor 66% uit katoen en 34% uit polyester. Deze combinatie zorgt ervoor dat het pak lekker aanvoelt rond het lichaam en je bovendien goed warm houdt. Verder bevat de broek de gebruikelijke kenmerken. De bovenkant is uitgerust met een elastische tailleband met koord, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. De zijkanten van de broek bevatten zakken zonder rits. De bovenkant van de pijpen zijn uitgerust met de logo’s van Nike en de club en verder heeft de broek een toelopende pasvorm. Dit betekent vooral dat de broek lekker strak valt ter hoogte van de kuiten en enkels. Deze sluiten dan ook naadloos aan op je benen.

Check hieronder nog meer foto’s van het pak, waarin we sterren als Aguero, De Bruyne, Jesus, Silva, Sane, Sterling, Kompany en andere sterren de komende periode zien chillen!

Grijs Nike tech fleece pak Manchester City kopen

Het nieuwe, grijze Manchester City tech fleece pak kan je direct voor volwassenen bestellen. Het vest en de joggingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. De prijs van het vest is € 120,- en de prijs van de joggingsbroek is € 90,-. Wil je andere producten van Manchester City bestellen? Check dan bovendien het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd. 

Koop het nieuwe pak vanaf nu in deze ONLINE STORE,

of deze SHOP of deze winkel!