Nike tech fleece trainingspak Manchester City 2017-2018

Nike heeft nu ook voor Manchester City een speciaal tech fleece pak onthuld! Dit is het trainingspak dat de talenten van City vooral zullen dragen rondom de trainingen van de club gedurende 2017-2018. Het tech fleece pak wordt dus vooral off pitch na een enerverende wedstrijd of training door de spelers gedragen. In dit pak wordt dus niet getraind. Het is dit jaar voor het eerst dat Nike het tech fleece concept uitrolt naar de clubs. Het tech fleece joggingspak van Nike is namelijk al een aantal jaar bekend. Vanaf dit seizoen heeft het merk voor elke club waarvan het kledingsponsor is, een speciaal tech fleece pak gelanceerd. Het thema van deze nieuwe Nike pakken is BLACK, zo ook bij het nieuwe Nike tech fleece pak van Manchester City. Check hieronder alles over dit nieuwe trainingspak.

Zwart Manchester City Nike tech fleece vest en joggingsbroek

Het Manchester tech fleece joggingspak bestaat uit het Nike tech fleece vest en een strakke joggingsbroek. Het vest is geheel zwart en wordt gekenmerkt door de hoge capuchon. Deze capuchon bevat vlakken en een klep, zodat je je lekker kan verbergen als je wilt chillen of even nergens zin in hebt. Daarnaast is het vest uitgerust met dubbele rits, welke zowel vanaf de bovenkant als de onderkant open en dicht kan. De mouwen van het jack zijn zogenaamde raglanmouwen. Kenmerkend aan deze mouwen is dat deze strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van het lichaam. Wat nog meer opvalt aan het Manchester City tech fleece vest van Nike is het v-design op de borst. Deze v is geïnspireerd door de windjacks van Nike. Dit heeft bovendien een achterliggende gedachte. Het benadrukt namelijk de fashion uitstraling van de pakken. In 1978 introduceerde het Amerikaanse sportmerk voor het eerst de windrunners. Destijds bevatten de windrunners al een kenmerkende chevron op de borst. Veertig jaar na dato deze 26 graden chevron nog steeds de eye catcher van de windrunners van Nike. De rechter borst van het vest bevat de swoosh van Nike in het licht blauw en de andere borst is uitgerust met het logo van de club. Uiteraard mogen de zakken aan de zijkanten niet ontbreken. Kenmerkend aan het jack is ook het materiaal. De tech fleece jacks van Nike bestaan namelijk voor 66% uit katoen en 34% uit polyester. Dit geeft het jack niet alleen een zachte touch, deze combinatie zorgt er ook voor dat je lekker warm blijft na het sporten. Bijkomend voordeel is dat het jack nog super licht is ook.

Het Manchester City tech fleece pak wordt complete gemaakt door een zwarte joggingsbroek. Deze broek is gemaakt van hetzelfde materiaal als het jack, waardoor ook de broek een zachte touch heeft. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden en de onderkant van de broek bevat zogenaamde cuffs, waardoor de broek strak om de enkels valt. De broek heeft dan ook een toelopende pasvorm. Dit betekent vooral dat de broek strak om de kuiten en enkels valt. Uiteraard staan ook de logo’s van Nike en de club op de broek en is de broek aan de zijkanten uitgerust met zakken.

In dit pak zien we nu sterren als De Bruyne, Gabriel Jesus, Mendy, Sterling, Sane, Silva en andere spelers chillen. Check ook het eerder gepresenteerde Champions League trainingspak van de club.

Nike tech fleece pak Manchester City kopen

Het nieuwe Manchester City tech fleece pak kan je direct voor volwassenen bestellen. Het vest en de joggingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. De prijs van het vest is € 120,- en de prijs van de joggingsbroek is € 90,-. Wil je andere producten van Manchester City bestellen? Check dan bovendien het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd. 

Koop het nieuwe Nike tech fleece pak exclusief in deze SHOP!