13 september 2017

Manchester City Champions League trainingspak 2017-2018

Manchester City spelers en staf zullen dit seizoen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden een nieuw trainingspak dragen. Nike verzorgt dit seizoen weer de trainingspakken van de Citizens. Nike is sinds 2013 kledingsponsor van de club en maakt ieder jaar verbluffende kleding voor Manchester City. Nike en City hebben een contract tot 2018, dus er zal binnenkort een contractverlening moeten komen, of een switch naar een ander merk… Check hieronder alle details van dit blauwe trainingspack met ‘outdoor’ groene details.

Licht blauw Manchester City training top en trainingsbroek Champions League

Manchester City’s nieuwe CL trainingspak voor 2017-2018 bestaat ook dit jaar weer uit een training top en een strakke tech trainingsbroek van Nike. Het nieuwe Champions League trainingspak heeft details van de kleuren die in het 3e shirt terugkomen. De drill top is namelijk licht blauw en wordt gekenmerkt door de donkergroene accenten. Deze donkergroene details komen terug in de strip over de schouders en mouwen. De Nike training sweaters bevatten ook dit jaar weer een hoge hals met een rits tot de borst. Verder worden de sweater gekenmerkt door de strakke mouwen, welke aan de onderkant duimgaten bevatten. De training top valt nog strakker om het lichaam door het materiaal en design van de mouwen. De mouwen zijn namelijk raglanmouwen, welke getailleerd om de armen vallen. Ook de duimgaten geven dit effect. Op de borst van de training top prijken de logo's van de club en Nike en verder bevat de training top een langere achterkant. Deze training top is door Nike in een replica versie en authentic versie gelanceerd. De authentic versie, welke duurder is, is uitgerust met de revolutionaire Aeroswift technology van Nike. Deze tops vallen nog meer getailleerd om het lichaam, zijn nog lichter en transporteren nog sneller vocht naar de buitenkant van de tops.

Het pak wordt compleet gemaakt door een donkergroene Manchester City trainingsbroek. Deze broek bevat aan de zijkanten een licht blauwe strip, welke ook weer is verdeeld in dunne horizontale strepen. Deze strip loopt ongeveer tot de knieën. Op staan broek natuurlijk de logo's van de club en Nike. Bovendien heeft de Champions League trainingsbroek van Manchester City een toelopende pasvorm. Dit betekent dat de broek vooral rondom de kuiten en enkels getailleerd valt. De broek is dan ook gemaakt van een elastisch materiaal. De pasvorm van de broek kan ook aangepast worden door middel van de elastische tailleband aan de bovenkant van de trainingsbroek. Hiermee kan je de broek losser en strakker doen.

Zoals alle Nike trainingspakken is ook dit nieuwe Manchester City pak uitgerust met de Nike Dri Fit technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Eerder dit jaar lanceerden City en Nike al een ander trainingspak. Dit pak is overigens ook te koop in combinatie met een trainingsjack.

Manchester City Champions League trainingspak 2017-2018 kopen

Het nieuwe Champions League trainingspak voor 2017-2018 van Manchester City kan je kopen voor kinderen en volwassenen in de onderstaande online shops. Dit pak kan je namelijk bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De drill top en broek kunnen los van elkaar gekocht worden. De drill top en broek hebben voor volwassenen een prijs van € 65,- en voor kinderen € 55,-. Wil je andere Manchester City producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hieronder of hiernaast. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe pak vanaf nu in deze ONLINE STORE, deze SHOP of deze winkel!