13 september 2017

Manchester City 3e shirt 2017-2018

Het nieuwe camouflage shirt van Manchester City is vandaag door Nike en de club bekend gemaakt. In dit shirt spelen ''The Citizens'' vooral de uitwedstrijden in de Champions League. Manchester City neemt het in de poulefase van het toernooi op tegen Feyenoord, Napoli en tegen Shaktar Donetsk. In de uitwedstrijd tegen Feyenoord is Manchester City dus in dit nieuwe shirt te zien. De club van trainer Pep Guardiola speelt in dit shirt ook een aantal wedstrijden in de Premier League en FA Cup. Het nieuwe shirt van de nummer twee van de Engelse competitie van afgelopen seizoen is geheel in stijl van het thema van de andere derde voetbalshirts van Nike: DAZZLE CAMO. Ook dit shirt bevat namelijk een all-over camo print. Check hieronder de details van het nieuwe tenue van City!

Manchester City camouflage 3e shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Manchester City 3e shirt voor 2017-2018 is overwegend groen (outdoor green) en bevat zowel over de voor- als achterkant een all-over camouflage print. Daarnaast is het nieuwe shirt van Manchester City ook uitgerust met licht blauwe accenten (sky blue) te bevatten. Deze komen allereerst terug in de strip over de schouders en mouwen. Op het midden van de mouwen wordt deze strip onderbroken om plaats te maken voor de verschillende badges. Tijdens de wedstrijden in de Champions League draagt de club de officiële CL badge en de respect badge op de mouwen en tijdens de Premier League wedstrijden draagt de club de officiële badge van de competitie op de mouwen. De swoosh van Nike staat in het licht blauw op de rechter borst en de andere borst is uitgerust met het logo van de viervoudig kampioen van Engeland. Sinds 2009 is Etihad Airways de hoofd- en shirtsponsor van de club en het logo van de vliegmaatschappij prijkt in het licht blauw op het nieuwste voetbalshirt. Verder bevat het nieuwe tricot een ronde hals en staat aan de onderkant van de achterkant van het 3e shirt een deel van de naam van de club: CITY!

Het broekje van het nieuwe tenue is geheel in stijl van het shirt. Ook het voetbalbroekje bevat namelijk de all-over camouflage print in het groen. De zijkanten van het broekje bevatten een groene strip. Deze zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt ook voor ventilatie. Op de broekjes staan tevens de logo's van de club en Nike en de bovenkant is uitgerust met een groene tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. De kousen zijn ook groen en zijn uitgerust met licht blauwe details, welke terug komen in de swoosh en een deel van de naam van de club: CITY. 

Zoals alle tenues van Nike zijn ook deze tenues uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Vanaf deze week schitteren spelers als Aguero, De Bruyne, Touré, Jesus, Sane, Mendy, Sterling, Silva, Gündogan en andere sterspelers in dit shirt. Check bovendien het nieuwe thuisshirt en uitshirt van Manchester City.

Manchester City voetbalshirt kopen

Het nieuwe camo shirt van City kan je vanaf medio september kopen in de onderstaande online winkels. Deze shirts kan je zowel voor volwassenen als voor kinderen bestellen. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 79,95 en voor kinderen € 69,95. De authentic versie van het shirt heeft een prijs van € 139,95. Ook de broekjes kan je zowel voor kinderen als volwassenen bestellen. Voor KIDS hebben deze een prijs van € 34,95 en voor volwassenen € 39,95. De kousen zijn € 17,95. Wil je andere producten van de Engelse club kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd! 

Check het nieuwste City shirt in deze officiële SHOP  (inclusief officiële bedrukking en fan t-shirts)

of deze officiële NIKE SHOP! 

Manchester City authentic VAPOR MATCH shirt 2017-2018

Manchester City en Nike hebben ook dit jaar een authentic versie gelanceerd. Deze is duurder dan de replica versie en heeft een prijs van € 140,- en vallen strak om het lichaam. Dit voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers wordt gedragen. Dit shirt is uitgerust met de Vapor technologie. Voorafgaand aan de lancering van het Nike Vapor Kit template heeft Nike uitvoerig onderzoek gedaan. Het uitgangspunt tijdens dit onderzoek was “ademend, maar niet te doorzichtig”. Nike is tot de conclusie gekomen dat Nike met dit template de toekomst aankan en de snelheid van het spel met dit template bevordert. Het template bevat de technologie AerowSwift. AeroSwift levert een aantal voordelen. Het levert een shirt dat 10% lichter is dan zijn voorgangers. Bovendien zorgt Aeroswift voor een shirt dat 50% meer stretch bevat dan zijn voorgangers en dus strak om het lichaam valt en de spelers bovendien voldoende bewegingsvrijheid hebben. Daarnaast transporteert het zweet 20% sneller dan zijn voorgangers. Alsof het niet genoeg is drogen voetbalshirts met Aeroswift 25% sneller dan zijn voorgangers. Kortom, voordelen alom. Het mesh design rondom de borst moet hier tevens aan bijdragen.