22 december 2017

Manchester City trainingspak 2018

Manchester City draagt vanaf nu een nieuw trainingspak. Dit nieuwe pak is vandaag door kledingsponsor Nike bekend gemaakt. Het nieuwe trainingspak van de club van manager Pep Guardiola wordt dus gedragen tijdens de trainingen en warming-up in de tweede seizoenshelft van 2017-2018. Dit betekent dat in het nieuwe pak getraind wordt ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden vanaf januari 2018 tot mei 2018. Daarna worden pas de nieuwe pakken voor 2018-2019 door Nike gelanceerd. Het pak wordt dus ook gedragen in de voorbereiding op de Champions League achtste finale wedstrijden tegen FC Basel op 13 februari en 7 maart. Check hieronder alle details van het nieuwe trainingspak.

Wil je het nieuwe pak nu bestellen? Check het exclusief in deze ONLINE STORE

Manchester City training top en trainingsjack 2018

Het pak van Manchester City bestaat opnieuw uit een training top en strakke Nike tech trainingsbroek. Het pak kan echter ook gecombineerd worden met een trainingsjack. In vergelijking met het Champions League trainingspak van City heeft de sweater een nieuwe kleur gekregen. Deze is namelijk overwegend wit en bevat paarse details. Dit is precies dezelfde tint paar als het Manchester City uitshirt voor 2017-2018. De paarse accenten zijn te vinden in een strip achter de hals en in een strip over de schouders en mouwen. Deze band is verdeeld in dunne verticale strepen, waardoor de spelers direct opvallen wanneer zij het trainingsveld betreden in dit pak. De drill tops van de nummer één van Engeland worden verder gekenmerkt door de hoge hals. Deze hals bevat een rits tot de borst. Op de borst prijken de logo's van Nike en de Engelse topclub. De swoosh van Nike op de rechter borst is ook paars. Het embleem van City betreft een geborduurde badge. De mouwen van de top zijn de bekende raglanmouwen. Deze hebben als kenmerk dat deze strak om de armen vallen en goed meebewegen met de bewegingen van de armen, waardoor de spelers voldoende bewegingsvrijheid hebben. De onderkant van de mouwen bevatten duimgaten, zodat de training sweater van Manchester City een getailleerde fit heeft.

We gaven het net al aan. Het jack heeft hetzelfde design. Het verschil is dat het trainingsjack van City een baseball collar bevat en een doorlopende rits. Bovendien bevat het jack zakken.

Manchester City trainingsbroek 2018

Aan de Manchester City trainingsbroek voor 2018 is niks veranderd. Dit is dezelfde gebleven als de broek, die eerder dit seizoen werd gelanceerd. Deze broek is donker blauw (MIDNIGHT NAVY) en bevat aan de zijkanten eenzelfde paarse strip als op het trainingsjack en de training top aanwezig is. De broek bevat aan de bovenkant een tailleband met trekkoord, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. De onderkant van de broek is uitgerust met enkelritsen, zodat je de broek makkelijk over je sneakers aan en uit kan doen. Verder bevat de broek aan de zijkanten twee verborgen zakken en staan ook de logo's van Nike en de club op de broek.

De pakken van City zijn super functioneel. Deze hebben ook nog eens een getailleerde fit. Ook de trainingsbroek valt strak om de benen. In het polyester is een elastisch materiaal verwerkt, waardoor de broek strak om de enkels en kuiten valt. Het jack, de training sweater en de broek zijn verder uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren!

Manchester City trainingspak bestellen

Het nieuwe trainingspak van Manchester City kan je per direct kopen voor kinderen en volwassenen. De training top en trainingsbroek hebben voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) een prijs van € 65,- en voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) een prijs van € 55,-. Nike heeft ook een geheel pak voor kinderen en volwassenen. Voor KIDS is dit pak € 100,- en voor volwassenen € 120,-. Wil je andere Manchester City producten kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd. 

Koop het nieuwe pak vanaf nu in deze ONLINE STORE,

of deze SHOP of deze winkel!