Nieuw Zeeland vrouwen voetbalshirts WK 2023

De nationale voetbalbond van Nieuw-Zeeland en kledingsponsor Nike hebben de nieuwe Nieuw Zeeland WK 2023 vrouwen voetbalshirts officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt het Nieuw Zeelands vrouwenteam de wedstrijden tijdens het wereldkampioenschap vrouwenvoetbal in eigen land. Tijdens de poulefase van het toernooi spelen de vrouwen van Nieuw Zeeland tegen Noorwegen, Filipijnen en Zwitserland in poule A. Ook dit jaar is Nike weer verantwoordelijk voor de aankleding van het nationale vrouwenelftal. Het Amerikaanse sportmerk heeft al sinds 2004 een samenwerkingsverband met de nationale voetbalbond. De voetbalshirts van het vrouwenteam betreffen custom made voetbalshirts. Dit zijn andere tenues dan de mannen dragen, de Nieuw Zeeland voetbalshirts 2022-2023.

Nieuw Zeeland vrouwen thuisshirt 2023-2024

De Nike Nieuw Zeeland vrouwen voetbalshirts staan in het teken van de unieke en iconische cultuur en de landschappen van het land. Het Nieuw Zeeland vrouwen thuisshirt is een ode aan de landschappen en het kan ook niet anders dan het geliefde symbool van het land aanwezig is op het voetbalshirt, namelijk de zilvervaren. Het Nieuw Zeeland dames thuisshirt bevat een all-over print van zilvervarens in het zwart en zilver, waarbij door de Nike ontwerpers verschillende spuitverftechnieken zijn verwerkt. Het voetbalshirt is verder volledig zwart en heeft alle kenmerken van het Nike Strike template. Dit betekent dat het voetbalshirt een ronde hals heeft met aan de zijkanten een zwarte driehoek. De band aan de onderkant van de mouwen is ook zwart. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike in het wit en de andere borst bevat het logo van de Nieuw Zeelandse voetbalbond, de New Zealand Football (NZF). Het voetbalbroekje van het tenue bevat dezelfde all-over print als het voetbalshirt en de kousen zijn volledig zwart.

Nieuw Zeeland vrouwen uitshirt 2023-2024

Het Nieuw Zeeland vrouwen uitshirt 2023-2024 is geïnspireerd door het voetbalshirt van 1991, waarin werd gespeeld tijdens het WK vrouwenvoetbal in China. Dit betrof de eerste WK deelname van de ''Football Ferns''. Het uitshirt is wit en bevat lichtblauwe en zwarte accenten. De ronde hals is lichtblauw en hetzelfde geldt voor de taping op de zijkanten van het voetbalshirt. De band aan de onderkant van de mouwen is een combinatie van zwart en lichtblauw met een patroon van zilvervarens. De logo's van Nike en de nationale voetbalbond staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Dit tenue wordt gecompleteerd door een lichtblauw voetbalbroekje en de kousen zijn wit met aan de bovenkant een lichtblauw/zwarte band met daarin het zilvervaren patroon.

Technologieën

Zoals alle Nike tenues zijn de voetbalshirts van het Nieuw Zeelands vrouwenvoetbalelftal uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Deze technologie is in de stof (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Deze voetbalshirts zijn gemaakt van gerecycled polyester, welke afkomstig zijn van plastic waterflessen. Alle details op het tenue, zoals de swoosh en het logo van de voetbalbond, zijn gemaakt van het Nike Grind materiaal. Dit betreft een speciaal duurzaamheidsprogramma van Nike, waarbij productieschroot en afgedankte schoenen getransformeerd zijn in gerecyclede Nike-Grind materialen. De voetbalbroekjes bevatten ook een nieuwe technologie. De Nike Leak Protection technologie is speciaal ontworpen voor de menstruatie periode van de voetbalsters. De voetbalbroekjes bevatten namelijk een tweelaags kruis en een voering, die bloed absorbeert, afvoert en vasthoudt. Deze laag fungeert als een anti-lekkage barrière. 

Nieuw Zeeland dames voetbalshirt bestellen

De nieuwe Nieuw Zeeland vrouwen voetbalshirts 2023-2024 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) zijn de voetbalshirts € 89,95. In deze winkels vind je ook de nieuwste Nieuw Zeeland trainingskleding en kun je het voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel je Nieuw Zeeland voetbalshirt altijd in de officiële NIKE SHOP

Nieuw Zeeland vrouwen thuisshirt 2023-2024

 

Nieuw Zeeland vrouwen uitshirt 2023-2024

Nieuw Zeeland dames voetbalshirts 2023-2024