12 maart 2019

Nieuw Zeeland vrouwen voetbalshirts 2019-2021

Het nationale vrouwenteam van Nieuw Zeeland is voor de vierde keer achtereen aanwezig op een WK en Nike heeft voor de ''Football Ferns'' nieuwe tenues gelanceerd. In deze voetbalshirt spelen de dames van Nieuw Zeeland de wedstrijden tijdens het WK van 2019 in Frankrijk en andere wedstrijden gedurende de periode 2019-2021. Nieuw Zeeland is ingedeeld in poule E en neemt het op tegen de Oranje Leeuwinnen, Kameroen en Canada. Check hieronder alle details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt. Beide tenues hebben vrijwel hetzelfde design als de shirts die de mannen van Nieuw Zeeland ook dragen.

Ben je op zoek naar een shirt om de vrouwen van Nieuw Zeeland mee aan te moedigen? Check het dan in deze winkel of deze SHOP!  (inclusief goedkope t-shirts)

Nieuw Zeeland dames thuisshirt WK 2019

Op het oog heeft het nieuwe thuisshirt van de vrouwen van Nieuw Zeeland een vrij simpel design. Het shirt is volledig wit. Schijn bedriegt echter. De mouwen bevatten namelijke een gave all-over print van zilvervarens, het symbool van het land en bovendien onderdeel van het embleem van de voetbalbond van Nieuw Zeeland. De print van de varens is bijna niet zichtbaar, omdat deze bijna dezelfde kleur hebben als het shirt. De varen staat in de Maori legende symbool voor kracht en weerstand! Deze eigenschappen hebben betrekking op de onderkant van de varens die oplichten onder het maanlicht, waardoor dit op een nachtlicht lijkt. Ze begeleiden als het ware de mensen die in het donker reizen! De varen is dus ook inspiratie voor het vrouwenelftal van Nieuw Zeeland om te presteren op het WK. Het land kwam in haar vier voorgaande WK's nooit verder dan de eerste ronde. Het nieuwe thuisshirt bevat verder alle kenmerken van het vapor template van Nike. De hals is een combinatie van een rechte en diagonale hals en de binnenkant is uitgerust met een zwarte taping. Deze loopt door over de achterkant van de nek. Op de borst prijken de logo's van de voetbalbond van Nieuw Zeeland en de swoosh van Nike in het zwart. Het thuistenue van de ''Football Ferns.'' wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen.

Nieuw Zeeland dames uitshirt WK 2019

Het nieuwe uitshirt van de dames van Nieuw Zeeland heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt is echter zwart met een witte print van varens over de schouders en mouwen. Ook dit tenue bevat een vapor hals en de binnenkant van de hals bevat een witte taping. De achterkant van de taping bevat vier rode sterren. Dit betreffen de sterren uit de vlag van het land. De logo's van Nike en de voetbalbond staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues van het Nieuw Zeelandse vrouwenelftal. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door speelsters als Erceg, Riley, Hearn, Wilkinson, Percival, Gregorius, White en nog meer speelsters.

Nieuw Zeeland vrouwen voetbalshirt kopen

De nieuwe Nieuw Zeeland vrouwen voetbalshirts voor 2019-2021 kun je vanaf mei kopen in de onderstaande webwinkels. De shirts zijn vanaf dan beschikbaar in de maten XS, S, M, L en XL en hebben een prijs van € 84,95. Check ook andere Nieuw Zeeland merchandising in de onderstaande webwinkels. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

 Bestel je Nieuw Zeeland voetbalshirt altijd in deze winkel 

of deze SHOP!  (inclusief goedkope t-shirts)