25 maart 2016

Nieuw Zeeland voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe Nieuw Zeeland voetbalshirts voor 2016-2017 zijn vandaag officieel gelanceerd door Nike en de voetbalbond van Nieuw Zeeland onder het motto ''Spark Brilliance.'' In deze voetbalshirts speelt Nieuw Zeeland de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 in Rusland gedurende de periode 2016-2017. Nieuw Zeeland strijdt momenteel met Fiji, de Solomon Eilanden en Vanuatu om een plaats in de volgende ronde voor de kwalificatie voor het WK van 2018. Nike en Nieuw Zeeland hebben tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt gelanceerd. We bespreken hieronder de designs van beide voetbalshirts.

Nieuw Zeeland thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Nieuw Zeeland thuisshirt is geheel in stijl van het logo van de voetbalbond van het land. Dit logo wordt gekenmerkt door een varen. Het voetbalshirt van Nieuw Zeeland is geheel wit en bevat de contouren van een varen in de vorm van flitsende strepen over het gehele shirt. Verder is het voetbalshirt uitgerust met een kleine v-hals. De zijkanten van het shirt bevatten een zwarte strip en op de borst staan de logo's van de voetbalbond van het land en Nike. De achterkant van de kraag bevat de naam van het land: NEW ZEALAND. Verder bevat het shirt weinig opvallende details. Het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een zwarte strip. Ook de kousen van het nieuwe tenue zijn wit met subtiele zwarte accenten.

Nieuw Zeeland uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Nieuw Zeeland uitshirt voor 2016-2017 heeft vrijwel hetzelfde design als het thuisshirt. Dit shirt is echter geheel zwart en bevat ook golven op het shirt, welke de contouren van de varens voor moeten stellen. De logo's van Nike en de NZ Football staan op de borst. Ook het uitshirt is uitgerust met een v-hals. Dit tenue wordt gecompleteerd door een zwart short en zwarte kousen. Check hieronder de foto's van de tenues van Nieuw Zeeland, welke gedragen worden door sterren als Reid, Smelz en Wood vanaf mei 2016 zullen schitteren.

Nieuw Zeeland voetbalshirt kopen

De nieuwe Nieuw Zeeland voetbalshirts kan je vanaf mei 2016 kopen bij Subside Sports. De prijs van het voetbalshirt is ongeveer € 80,-. Laat hier bovendien je Nieuw Zeeland shirt voorzien van de officiële bedrukking van één van de spelers of een eigen naam en nummer. Of check andere Nieuw Zeeland shirts, t-shirts of retro shirts in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Heb je een mening? Deel het hieronder!

Nieuw -Zeeland -thuisshirt -2016-2017