Nieuw Zeeland voetbalshirts 2020-2021

De nieuwe Nieuw Zeeland voetbalshirts 2020-2021 zijn vandaag officieel gelanceerd door de voetbalbond van het land en kledingsponsor Nike. In deze nieuwe tenues speelt het nationale voetbalelftal met name de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar. Sinds 2004 is Nike kledingsponsor van de ‘’All Whites’’ en ook deze jaargang is het Amerikaanse sportmerk verantwoordelijk voor het design van de nieuwe voetbalshirts van Nieuw Zeeland.

Nieuw Zeeland thuisshirt 2020-2021

Het Nieuw Zeeland thuisshirt 2020-2021 is dit jaar weer overwegend wit en wordt gekenmerkt door een speciaal patroon op de zijkanten van het tenue. Dit patroon is verwerkt in een zigzag band, welke kenmerkend is voor het nieuwe template van Nike. De print in deze zigzagband is geïnspireerd door de Maori. Een andere verwijzing naar de Maori bevindt zich aan de binnenkant van de v-hals. Hier prijkt namelijk de tekst: ‘’Aotearoa.’’ Dit is de naam van het land in de taal van de Maori's. Op de rechterborst staat het Nike logo in het zwart en de linkerborst bevat het logo van de voetbalbond van het land, de NZ Football. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen.

Nieuw Zeeland uitshirt 2020-2021

Het Nieuw Zeeland uitshirt 2020-2021 is zwart en bevat ook een all-over print. Ook deze print is geïnspireerd door de Maori en heeft wat weg van een design van geluidsgolven met daartussen dunne, horizontale strepen in het zwart en wit . Dit design loopt ook door over de mouwen. Het uitshirt is daarnaast uitgerust met een v-hals en de logo’s van Nike en de voetbalbond staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Ook de binnenkant van de hals van het uitshirt is uitgerust met de tekst: ‘’Aotearoa.’’ Het Nieuw Zeeland uitshirt 2020-2021 bevat ook een zigzagband aan de zijkanten van het voetbalshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. Dit seizoen zijn de Nieuw Zeeland voetbalshirts ook weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Reid, Wood, Singh, McGlinchey, Rojas, Boxall en nog meer sterspelers. 

Nieuw Zeeland voetbalshirt bestellen

De nieuwe Nieuw Zeeland voetbalshirts 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijzen van de tenues zijn hetzelfde als afgelopen seizoen. Voor volwassenen is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen € 69,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je Nieuw Zeeland voetbalshirt altijd in deze SHOP!

Nieuw Zeeland voetbalshirts 2020-2021

Nieuw Zeeland thuisshirt 2020-2021

Nieuw Zeeland uitshirt 2020-2021