18 mei 2018

Nieuw Zeeland voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe voetbalshirts van Nieuw Zeeland zijn vandaag officieel gelanceerd. Dit is gedaan door de Nieuw Zeelandse voetbalbond in samenwerking met kledingsponsor Nike. De ‘’All Whites’’ hebben zich helaas niet weten te plaatsen voor het WK deze zomer in Rusland. De nieuwe shirts van het nationaal elftal van Nieuw Zeeland zijn wel te zien tijdens de oefenwedstrijden die het Nieuw Zeelands voetbalelftal speelt. Nike en Nieuw Zeeland hebben tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt voor het seizoen 2018-2019 gelanceerd. Als je nieuwsgierig bent naar de nieuwe shirt van Nieuw Zeeland wordt hieronder het design besproken.

Nieuw Zeeland thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van Nieuw Zeeland is volledig wit van kleur en wordt versierd met zwarte accenten. Het nieuwe thuisshirt wat de spelers van Nieuw Zeeland gaan dragen is gebaseerd op het Nike Aeroswift template. Dit template is te herkennen aan de kraag van het shirt. Deze begint namelijk diagonaal, maar eindigt recht. In de kraag loopt ook een zwarte strip. Het shirt heeft in de kraag ook nog enkele sterren staan. Deze refereren naar de sterren in de vlag van Nieuw Zeeland. Dit is niet het enige detail waarmee het shirt is uitgerust wat doet denken aan het land. Het Nike Aeroswift template staat namelijk bekend om het zigzag patroon op de mouwen. Dit ziet er heel flitsend uit. Echter bij het nieuwe thuisshirt van Nieuw Zeeland is dit patroon vervangen door een grafisch patroon van  Silver Fern. Dit wordt in Nederland de zilveren boomvaren genoemd. De Silver Fern is het symbool van Nieuw Zeeland en wordt ook gebruikt in de onofficiële vlag van het land. Op de rechterkant van de borst staat het logo van Nike. De bekende swoosh is zwart van kleur. Op de linkerkant van de borst staat het logo van de Nieuw Zeelandse voetbalbond. Het nieuwe thuistenue van Nieuw Zeeland wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek. Deze broek is uitgerust zonder naden waardoor de voetballers nog natuurlijker kunnen bewegen. Ook de kousen van het tenue zijn wit.

Nieuw Zeeland uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van Nieuw-Zeeland is gebaseerd op hetzelfde template als het thuisshirt van het land. Echter is de basis van het nieuwe uitshirt zwart en wordt deze versierd met witte details. Op de mouwen komt de zilveren boomvaren weer terug. De kleurencombinatie van zilver en zwart is wat ons betreft erg gaaf. Op de rechterkant van het shirt staat het logo van Nike. De swoosh is al vele jaren te zien op het shirt van Nieuw Zeeland. Dit jaar is het bekende Nike logo wit. Op de linkerkant van de borst staat het logo van Nieuw Zeelandse voetbalbond. De NZF is verantwoordelijk voor alle voetbalteams van Nieuw Zeeland. Waar het WK en Nieuw Zeeland nog altijd geen gelukkig huwelijk is, worden er wel vele successen behaald op het Oceanisch kampioenschap. Dit toernooi werd al 5 keer gewonnen door het land. Het nieuwe uittenue van Nieuw Zeeland wordt gecompleteerd door een zwarte broek en zwarte voetbalkousen. Deze zijn uitgerust met de swoosh en met het logo van de NZF. De nieuwe tenues van Nike zijn natuurlijk ook weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, vochtafvoer, en ventilatie tijdens de wedstrijden, zodat de spelers van bondscoach Anthony Hudson optimaal kunnen presteren.

Nieuw Zeeland voetbalshirt kopen

Vanaf ny is het mogelijk om het nieuwe shirt van Nieuw Zeeland te bestellen. Dit kan in de onderstaande webshops. Dit kan alleen voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het voetbalshirt is € 84,95. In deze winkels is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je eigen naam en nummer of met de naam en het nummer van je favoriete voetballers van de Nieuw Zeelandse selectie. Ben je opz oek naar andere fan artikelen van de nationale ploeg van Nieuw Zeeland? Bekijk dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Nieuw Zeeland shirt in deze winkel 

of deze SHOP!