18 juli 2017

Newcastle United uitshirt 2017-2018

Newcastle United heeft het nieuwe uitshirt voor 2017-2018 vandaag officieel bekend gemaakt. In dit nieuwe shirt spelen The Magpies de Premier League en FA Cup uitwedstrijden dit seizoen. Newcastle United werd afgelopen seizoen kampioen in de Championship en speelt daarom dit seizoen weer op het hoogste niveau van Engeland. Eerder presenteerden Puma al het nieuwe thuisshirt en 3e shirt. Een week na de lancering van het 3e shirt volgt dus de bekendmaking van het nieuwste uitshirt. Check hieronder alle details van de nieuwe shirts van de club van manager Rafael Benitez.

Licht blauw Newcastle United uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Newcastle United uitshirt voor 2017-2018 is dit seizoen licht blauw met zwarte accenten. De zwarte accenten komen terug in de PUMA strip over de schouders en mouwen. Deze strip bevat het gradient design, wat betekent dat deze is verdeeld in kleine, dunne stipjes. Op het midden van de mouwen wordt deze strip onderbroken door het logo van de Duitse kledingsponsor. Het embleem van PUMA komt ook weer terug op de rechter borst. Puma verzorgt sinds 2010-2011 de tenues en trainingskleding van de club. De andere borst bevat het logo van de club. Dit betreft een speciaal embleem ter ere van het 125 jarig bestaan. De club werd in 1892 opgericht en bestaat in 2017 dus 125 jaar. Op het midden van het tenue prijkt het logo van de nieuwe hoofdsponsor van de club: FUN88.

Het uittenue van de Engelse club, die haar thuiswedstrijden speelt op St. James Park, wordt compleet gemaakt door een navy blauw broekje. Hierop prijken ook de logo's van de club en Puma. De kousen zijn licht blauw en bevatten aan de bovenkant een navy blauwe band. Alle Puma tenues bevatten de Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In deze nieuwe tenues schitteren spelers als Mitrovic, Gayle, Yedlin, Shelvey, Perez, Ritchie, Atsu en andere sterspelers. Check bovendien het nieuwe thuisshirt en 3e shirt van Newcastle United.

Newcastle United uitshirt kopen

Het nieuwe Newcastle United uitshirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 84,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je het nieuwe shirt van The Magpies laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor gebruiken we de officiële Premier League bedrukking. Dit is dezelfde printing als de spelers op het shirt dragen tijdens de wedstrijden in de competitie dit seizoen. Check ook andere Newcastle United producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe Newcastle United shirt in deze WINKEL of

in deze voetbalshop!