Newcastle United Elite team binnen portfolio van adidas

Een aantal weken geleden werd bekend dat adidas vanaf het seizoen 2024-2025 de kledingsponsor van Newcastle United wordt. Het Duitse sportmerk vervangt vanaf 1 juli 2024 Castore als kledingsponsor. Adidas en ‘’The Magpies’’ gaan al een lange tijd terug. Het Duitse sportmerk verzorgde eerder al de Newcastle United tenues en trainingskleding in de periode 1995-2010. De nieuwe samenwerking wordt een nog intensievere samenwerking.

Vandaag maakte het vaak goed ingevoerde footyheadlines.com namelijk bekend dat Newcastle United één van de Elite teams wordt binnen het portfolio van adidas. Dit betekent dat de club dezelfde behandeling krijgt als Real Madrid, Bayern München, Juventus, Arsenal en Manchester United. Zo hebben alleen de Elite teams van adidas de beschikking over authentic voetbalshirts, welke zijn uitgerust met de adidas Heat.RDY technologie. Dit zijn de tenues die ook daadwerkelijk door de spelers gedragen worden. Bovendien lanceert adidas volgend seizoen special edition collecties voor de Premier League club. Het schijnt dat het Newcastle United 3e voetbalshirt 2024-2025 geïnspireerd is door de iconische Adidas EQT collectie van mid jaren ’90.

Ajax is overigens niet één van de Elite teams binnen adidas. De Amsterdamse voetbalclub valt in het segment onder de Elite categorie. Tot deze categorie behoren ook clubs als AS Roma, Benfica, Leeds United, Leicester City, Miami CF, River Plate, Celtic, Boca Juniors Besiktas en Union Berlin.

De Newcastle United voetbalshirts en collectie voor het seizoen 2024-2025 wordt pas in juli officieel gelanceerd. Dan hebben we weer nieuws!

Ben je op zoek naar een voetbalshirt van Newcastle United? Check het altijd in deze SHOP

 

Newcastle United Elite team binnen portfolio van adidas