13 juli 2017

Newcastle United 3e shirt 2017-2018

Het nieuwe 3e shirt van Newcastle United is vandaag officieel bekend gemaakt door de club en kledingsponsor PUMA. In dit nieuwe shirt spelen ''The Magpies'' vooral de uitwedstrijden in de FA Cup en League Cup gedurende 2017-2018. Om deze shirt wordt het shirt van de naar de Premier League gepromoveerde club ook wel het ''cup'' shirt genoemd. De club speelt in het nieuwe shirt bovendien een aantal wedstrijden in de Engelse competitie. Het shirt maakt onderdeel van het door Puma vandaag gelanceerde ''Step Out'' pack. Vandaag lanceerde het Duitse sportmerk als onderdeel van dit pak meer dan 30 shirts van clubs over de gehele wereld. Check hieronder alle details van het nieuwe Newcastle United 3e shirt.

Zwart Newcastle United 3e shirt en tenue 2017-2018

Het 3e shirt van Newcastle United is geheel zwart en wordt gekenmerkt door de verticale zwarte banen over het shirt. Een deel van deze banen hebben een glimmend effect. Verder is het nieuwe shirt, van de club die haar thuiswedstrijden speelt in Sint James Park, uitgerust met een v-hals. Het logo van Puma prijkt op de rechter borst en op de schouders in het goud. Het Duitse sportmerk verzorgt sinds 2010 de tenues van de club van trainer Benitez. Newcastle heeft vanaf dit seizoen een nieuwe shirtsponsor. FUN88 versiert in het goud het nieuwe 3e shirt van de Engelse club. Het zwarte tenue van Newcastle wordt compleet gemaakt door een zwart broekje. Hierop staan ook weer de logo's van de club en Puma. De kousen zijn bovendien zwart met gouden details.

De nieuwe Newcastle United tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Mitrovic, Gayle, Yedlin, Shelvey, Perez en Ritchie. Deze tenues zijn door Puma uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check bovendien het nieuwe Newcastle United thuisshirt of het Arsenal shirt uit de ''Step Out'' pack.

Newcastle United voetbalshirt kopen

Het nieuwe Newcastle United 3e shirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online winkels. De prijs van het shirt is € 84,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. In deze shops kan je het shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de spelers. Hiervoor wordt de originele en officiële Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Of check het overzicht met beschikbare Newcastle Utd producten hiernaast of hieronder.

Koop het nieuwe Newcastle United shirt in DEZE SHOP

of deze WINKEL