15 mei 2017

Newcastle United thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Newcastle United thuisshirt voor 2017-2018 is bekend. Vandaag lanceerde de club in samenwerking met kledingsponsor Puma het nieuwe shirt van de kampioen van de Championship. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Newcastle United de Premier League en FA Cup wedstrijden gedurende komend seizoen. Newcastle United is dus weer terug op het hoogste niveau in het jaar dat de club 125 jaar bestaat. Het nieuwe shirt staat geheel in het teken van de verjaardag van de club en bevat dan ook een speciaal logo. Check hieronder alle details van het nieuwe voetbalshirt van Newcastle United.

Newcastle United thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe thuisshirt van ''The Magpies'' wordt zoals altijd gekenmerkt door de zwarte en witte verticale banen over het voetbalshirt. De linker borst van het shirt bevat een speciaal logo ter ere van het 125 jarig bestaan van de club. Hoewel Newcastle in 1881 werd opgericht als ''Stanley'' veranderde de naam van de club in 1892 in Newcastle United. Als club met deze naam bestaan de ''Geordies'' dit jaar 125 jaar. Een aantal weken geleden lanceerde de club al een speciaal logo voor het 125 jarige bestaan, welke nu op het nieuwe shirt staat. Dit is het reguliere logo van de club en onder dit logo staat de tekst ''125 years'', geflankeerd door twee gouden laurierbladen. Het nieuwe shirt van Newcastle United heeft verder een echt retro design en wordt gekenmerkt door de klassieke henley collar. Over de mouwen loopt een zwarte strip, waarin het logo van Puma in het wit verwerkt is. Het logo van de Duitse kledingsponsor komt ook weer terug op de linker borst. Sinds 2010 is Puma kledingsponsor van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in Sint James Park. FUN88 is vanaf 2017-2018 de shirtsponsor van de club en versiert met een licht blauw logo het midden van het nieuwe voetbalshirt. Het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een geheel zwart voetbalbroekje, waarop ook de logo's van Puma en de club staan. De kousen zijn zwart met aan de bovenkant een witte band. Op de kousen staan zowel het logo van het Duitse sportmerk als de initialen van de club: NUFC.

Zoals alle nieuwe tenues van Puma zijn de voetbalshirts van Newcastle United uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Mitrovic, Gayle, Shelvey, Perez, Ritchie, Atsu en nog meer spelers. Check ook het nieuwe 3e shirt van de club. 

Newcastle United voetbalshirt kopen

Het nieuwe thuisshirt van Newcastle United kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen in de onderstaande online shops. De prijs van het nieuwe shirt is voor volwassenen € 79,95 en voor kinderen € 69,95. Het shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In deze winkels kan je het nieuwe voetbalshirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt, die ook op de voetbalshirts van Newcastle United staan. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Newcastle United shirt in DEZE SHOP

of deze WINKEL