Nederlands Elftal trainingsshirts 2022-2023

Het Nederlands Elftal draagt tijdens het WK in Qatar ook een geheel nieuwe trainingscollectie. De Nederlands Elftal trainingscollectie 2022-2023 bevat ook twee gloednieuwe trainingsshirts. Deze trainingskleding wordt niet alleen gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de wedstrijden in Qatar, maar ook in de voorbereiding op de andere interlands in de periode 2022-2023. Het trainingsshirt wordt traditiegetrouw alleen gedragen tijdens de trainingen en het pré match top alleen tijdens de warming-up, vlak voordat de wedstrijden beginnen.

Blauw Nederlands Elftal trainingsshirt 2022-2023

Het Nike Nederlands Elftal trainingsshirt 2022-2023 heeft dezelfde kleur als het Nederlands Elftal uitshirt 2022-2023. De body van het trainingsshirt is donkerblauw en de mouwen bevatten een all-over print. Deze print is iconisch voor het Nike Strike template, dat Nike gebruikt voor alle trainingskleding van de landen waarvan het kledingsponsor is. Ter hoogte van de schouders bevindt zich een print van dunne diagonale blauwe lijnen en de ouwen bevatten een all-over print van golven en ruiten. De schouders van het trainingsshirt bevatten ook een donkerblauwe lijn. Een ander kenmerk van het Strike template is dat de trainingsshirts zijn uitgerust met een ronde hals met daaronder een ronding. Onder de ronding is het Nederlands Elftal trainingstenue donkerblauw. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het wit en de andere borst het KNVB logo. Dit logo is oranje met een witte leeuw en heeft de vorm van een schild. Het Nederlands Elftal trainingstenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een blauw trainingsbroekje, waarop ook de logo's van de KNVB en Nike staan.

Nederlands Elftal warming-up shirt 2022-2023

Het Nederlands Elftal warming-up shirt 2022-2023 is dit jaar zwart/wit en heeft een all-over print van vlekken. Het design van het warming-up shirt doet wat griezelig aan en heeft ook wel wat weg van een röntgenfoto. Ook dit voetbalshirt bevat het nieuwe template van Nike. Het warming-up shirt is namelijk uitgerust met een ronde hals met een ronding. De logo's van Nike en de KNVB staan op dezelfde plek als op het Nederlands Elftal trainingsshirt. Het warming-up shirt kan gecombineerd worden met het trainingsbroekje, maar soms dragen de spelers van het Nederlands Elfal al tijdens de warming-up de wedstrijdbroekjes.

Zoals alle nieuwe Nike trainingskleding is de Nederlands Elftal trainingskleding uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Nederlands Elftal trainingsshirt 2022-2023, dat vanaf nu tot begin 2024 gedragen wordt door spelers als Memphis, Virgil van Dijk, Timber, Bergwijn, Berghuis, Frenkie de Jong, Malacia, de Vrij en nog meer spelers.

Nederlands Elftal trainingskleding bestellen

De nieuwe Nederland trainingscollectie kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het trainingsshirt € 44,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 39,95. Het warming-up shirt is voor volwassenen € 59,95 en voor kinderen € 54,95. Check ook andere Nederland trainingskleding in deze winkels.