Nederlands Elftal trainingspak 2022-2023

De spelers van het Nederlands Elftal dragen de komende twee jaar een blauw trainingspak. Het nieuwe Nike Nederlands Elftal trainingspak 2022-2023 werd vandaag officieel gepresenteerd door de KNVB en kledingsponsor Nike. Dit trainingspak wordt door ''Oranje'' gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de WK 2022 wedstrijden en de overige interlands in de periode 2022-2023. Het nieuwe Nederlands Elftal trainingspak bestaat uit een training sweater en trainingsbroek & is gebaseerd op het Strike template van Nike.

Nederlands Elftal training sweater 2022-2023

Dit template gebruikt Nike voor alle trainingspakken van de landen (onder andere Brazilië, Frankrijk en Engeland) waarvan het kledingsponsor is dit seizoen. De Nederlands Elftal training sweater 2022-2023 is blauw en wordt gekenmerkt door de all-over print van geometrische vormen en golven in het vlak aan de onderkant van de mouwen. Ook ter hoogte van de hals bevindt zich een blauw vlak met een ronding. Dit design komt ook weer terug op de achterzijde van de Nederlands Eltal training sweater. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike en het KNVB logo op de linkerborst is oranje. De badge heeft, evenals op het Nederlands Elftal WK 2022 voetbalshirt de vorm van een schild. De training sweater heeft verder de gebruikelijke kenmerken van het Nike Strike template. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met duimgaten. Wanneer je je duimen hierdoor heen doet, valt de training sweater nog meer getailleerd. Het materiaal van de training sweater betreft 91% polyester en 9% elastaan. Dit elastische materiaal sluit nauw aan op het lichaam. De trainingstrui bevat ook dit seizoen weer een hoge hals met een rits tot de borst en de achterzijde van de training sweater is iets langer, voor de optimale bescherming.

Nederlands Elftal trainingsbroek 2022-2023

De Nederlands Elftal trainingsbroek 2022-2023 is volledig blauw en bevat op de onderkant hetzelfde patroon van geometrische vormen en lijnen als op de mouwen van de Nederlands Elftal training sweater. De trainingsbroek van ''Oranje'' heeft verder de volgende kenmerken:

  • De bovenkant van de training sweater is uitgerust met de Nike FlyVent tailleband. Met deze tailleband met trekkoord kun je de pasvorm verstellen.

  • De zijkanten van de trainingsbroek zijn uitgerust met zakken met ritsen om spullen in op te bergen.

  • De trainingsbroek heeft een tapered pasvorm. Dit betekent dat de trainingsbroek naadloos aansluit op de enkels en kuiten. De trainingsbroek bevat hetzelfde materiaal als de training sweater.

  • De onderkant van de Nederlands Elftal trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen, waardoor je de trainingsbroek nog makkelijker aan en uit kunt doen over je sneakers of voetbalschoenen.

  • In het materiaal van het Nederlands Elftal trainingspak is de Nike Dri Fit technologie verwerkt. Deze technologie zorgt voor de optimale afvoer van vocht en voor ventilatie.

De spelers van het Nederlands Elftal dragen overigens het Strike Dri Fit ADV Elite trainingspak. Dit trainingspak ziet er hetzelfde uit, maar bevat een iets andere structuur. Dit trainingspak bevat namelijk extra ventilatiezones op strategische plekken en heeft een nog meer gestroomlijnd design. Om deze reden is dit trainingspak duurder.

Nederlands Elftal trainingspak bestellen

Het Nike Nederlands Elftal trainingspak 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is de training sweater € 64,95 en voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) € 54,95. Deze prijzen gelden ook voor de trainingsbroeken. Voor kinderen is het trainingspak ook beschikbaar met een trainingsjack. Dit trainingspak heeft een prijs van € 74,95 voor kleuters en voor kinderen € 99,95. Directe levering!

Bestel het nieuwe Nederlands Elftal trainingspak direct in de deze winkel

of de NIKE SHOP 

of deze fanshop! 


Nederlands Elftal trainingspak 2022-2023

Nederlands Elftal training sweater 2022-2023

Nederlands Elftal trainingspak 2022-2023