22 maart 2016

Nederlands Elftal trainingspak 2016-2017

Het Nederlands Elftal heeft vandaag voor het eerst in de nieuwe Nederlands trainingspakken 2016-2017 getraind. Het nieuwe trainingspak is ontworpen door Nike en wordt gedragen door de vertegenwoordigde elftallen van de KNVB in 2016 en 2017. Het Nederlands Elftal zal dit trainingspak dragen gedurende de trainingen voorafgaand op WK2018-kwalifactiewedstrijden. Oranje neemt het in deze kwalificatiereeks op tegen Frankrijk, Zweden, Bulgarije, Luxemburg en Wit-Rusland. Ook nu, voorafgaande aan oefeninterland, wordt het Nederlands Elftal trainingspak 2016-2017 dus gedragen. De KNVB en het Nederlands Elftal hebben twee verschillende pakken gelanceerd, welke we hieronder bespreken.

Nederlands Elftal zip top trainingspak 2016-2017

Het eerste nieuwe trainingspak kent een sweater die qua design veel weg heeft van het onlangs gelanceerde Nederlands Elftal trainingsshirt 2016-2017. De zip sweater kent een opstaande kraag met een rits. De body, schouders en mouwen van de sweater zijn overwegend lichtblauw. Ook zijn oranje details zichtbaar op de sweater. Over de schouders en mouwen loopt namelijk een oranje strip. De strip loopt echter niet over de gehele sweater. Deze komt enkel terug op de bovenarmen.De linker borst is uitgerust met het logo van de KNVB. Dit betreft opnieuw het logo ter ere van het 125 jarig bestaan van de voetbalbond in 2014. De andere borst bevat het logo van de Amerikaanse kledingsponsor Nike, welke al sinds 1996 verbonden is aan de bond en de vertegenwoordigende elftallen. Ook dit logo bevat de kleur oranje. Op het midden van de drill top van Nederland staat hoofdsponsor ING, welke sinds 1997 sponsor is van de KNVB. De mouwen van de sweater betreffen zogenaamde raglanmouwen, welke strak om de armen vallen. Aan de uiteinden van de mouwen bevindt zich een kleine opening, waardoor de spelers van Nederland hun duimen kunnen doen. Het nieuwe trainingspak van Oranje wordt gecompleteerd door een zwarte trainingsbroek met aan weerszijden een oranje strip. De strip is enkel zichtbaar langs de bovenbenen. Ook de broek bevat logo''s van de KNVB en Nike en valt strak om de benen. De trainingsbroek is ook uitgerust met een twee zakken aan de zijkanten. Daarnaast zijn aan de onderkant van de broek ritssluitingen te vinden, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. 

Licht blauw Nederlands Elftal trainingspak 2016-2017

Het andere Nederlands Elftal trainingspak bevat in plaats van een zip top een trainingsjack. Dit jack heeft hetzelfde design als de sweater en is geheel licht blauw. Ook over de mouwen van dit jack loopt een oranje strip. De logo's van de KNVB en Nike staan op dezelfde plek als op de drill top van het andere pak. Onder het logo van de KNVB staat op het jack het logo van de ING. Verder is het jack uitgerust met twee zakken. Dit pak wordt ook gecompleteerd door een donker blauwe trainingsbrek met aan de zijkanten een oranje strip. Ook deze broek bevat twee zakken en de logo's van de KNVB en Nike. Check hieronder de foto's van de nieuwe Nederlands Elftal pakken, die gedragen worden door sterren als Sneijder, Robben, Huntelaar, Klaassen, Bazoer, De Vrij, Clasie en nog meer sterren. Alle Nederlands Elftal trainingskleding is utigerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Nederland trainingskleding kopen?

Het nieuwe Nederlands Elftal trainingspak 2016-2017 kan je vanaf nu evenals andere nieuwe Nederland trainingskleding kopen in de onderstaande shops voor kinderen en volwassenen. De prijs van het zip trainingspak voor volwassenen is ongeveer € 130,-.  Het andere trainingspak heeft een prijs van € 120,- voor volwassenen en € 100,- voor kinderen. Andere of goedkopere Nederlands Elftal merchandising kopen en de prijzen vergelijken? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

De nieuwste Oranje trainingskleding scoor je  in de Nederlands Elftal voetbalshop!

Nederlands -elftal -drill -top -2016-2017

Nederlands -elftal -trainingsbroek -2016-2017

Nederlands -Elftal -trainingspak -2016-2017