22 maart 2016

Nederlands Elftal trainingsshirt 2016-2017

Het nieuwe Nederlands Elftal trainingsshirt voor 2016-2017 is officieel gelanceerd door Nike en de KNVB. Dit shirt wordt door de spelers van het Nederlands Elftal gedragen tijdens trainingen en de warming-up ter voorbereiding op de WK-kwalificatie- en oefenwedstrijden gedurende 2016-2017. Tijdens de kwalificatie voor het WK van 2018 is Oranje ingedeeld in een poule met Frankrijk, Zweden, Luxemburg, Wit Rusland en Bulgarije. Het nieuwste trainingsshirt van Oranje is overwegend lichtblauw. De gehele trainingscollectie lijkt deze kleur te bevatten. Nike lijkt tevens nog een ander Nederland trainingsshirt te lanceren. Eerder al lekte een blauw trainingsshirt uit.

Nederlands Elftal trainingstenue 2016-2017

Het Nederlands Elftal trainingsshirt 2016-2017 is overwegend lichtblauw van kleur. Dit houdt in dat de body, mouwen en schouders lichtblauw zijn. Wel wordt het nieuwe trainingsshirt van Oranje versierd met oranje details. Zo loopt over de schouders en mouwen een oranje bies. Ook de ronde hals van het Nederland trainingsshirt bevat oranje details. De linker borst is uitgerust met het logo van de KNVB. Dit betreft het logo ter ere van het 125 jarig bestaan van de voetbalbond in 2014. De andere borst bevat een oranje logo van de Amerikaanse kledingsponsor Nike, welke al sinds 1996 verbonden is aan de bond en de vertegenwoordigende elftallen. Op het midden van het traningsshirt is het logo van hoofdsponsor ING Bank verwerkt. Check hieronder de foto's van het nieuwe Nederlands Elftal trainingsshirt 2016-2017, waarin sterren als Robben, Sneijder, Bazoer, Tete, de Jong, Klaassen, Depay en Huntelaar binnenkort in schitteren.

Blauw Nederlands Elftal trainingsshirt 2016-2017 uitgelekt

Het andere Nederlands Elftal trainingsshirt is waarschiijnlijk overwegend blauw en is gebaseerd op hetzelfde template als het onlangs gelanceerde trainingsshirt. Dit shirt wordt vermoedelijk vooral gedragen in de voorbereiding op de uitwedstrijden gedurende 2016-2017. Ook op dit shirt komen de oranje accenten terug in de ronde hals, de strip over de mouwen en in de logo's van Nike en de KNVB op de borst. ING staat in het wit op het midden van het shirt. Of dit daadwerkelijk het nieuwe trainingsshirt van het Nederlands Elftal wordt, is nog niet bekend.

Nederland trainingskleding kopen?

Het nieuwe Nederlands Elftal trainingsshirt 2016-2017 kan je vanaf nu evenals andere nieuwe Nederland trainingskleding kopen in de onderstaande shops voor kinderen en volwassenen. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is ongeveer € 45,-. Andere of goedkopere Nederlands Elftal merchandising kopen en de prijzen vergelijken? Check dan ook het overzicht hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koopp de nieuwe Oranje trainingskleding in de Nederlands Elftal voetbalshop!

Nederlands Elftal Trainingsshirt 2016-2017

Nederlands Elftal Trainingsshirt 2016-2017 2

Donker -blauw -nederlands -elftal -trainingsshirt -2016-2017-uitgelekt

Technische informatie Nederlands Elftal trainingsshirt 2016-2017

Het shirt is gemaakt van zweetafvoerend (Dri-FIT)materiaal en ademende mesh panden. Dit houdt je droog en comfortabel, zowel binnen als buiten het veld. De aangebrachte raglanmouwen bieden natuurlijke bewegingsvrijheid.