Nederlands Elftal trainingsjack met logo van bedrijf

Vooral in de periode voorafgaande aan grote toernooien als een WK of EK is er grote vraag naar het trainingsjack van het Nederlands Elftal. Niet alleen consumenten willen met een oranje trainingsjack het vlaggenschip aanmoedigen, er zijn namelijk ook bedrijven die een aantal of meerdere business seats gereserveerd hebben om met collega's of partners het Nederlands Elftal een hart onder de riem te steken. We krijgen van bedrijven meerdere keren per jaar de vraag of het mogelijk is om het trainingsjack van het Nederlands Elftal te personaliseren met het logo van het bedrijf. Welke trainingsjacks zijn daar geschikt voor en is het überhaupt mogelijk? Natuurlijk!

Welk Nederlands Elftal trainingsjack is geschikt om te bedrukken met een (bedrijfs)logo

Tegelijkertijd met het nieuwe voetbalshirt van het Nederlands Elftal lanceert kledingsponsor Nike ook het zogenaamde anthem trainingsjack. Dit is het jack waarin we de spelers van Oranje zien bij het betreden van het veld voorafgaande aan de interlands. Bovendien draagt de selectie dit trainingsjack bij het afspelen van het volkslied. Het ''probleem'' met dit trainingsjack is dat deze vaak mateloos populair is en daardoor alleen in de korte periode rondom het WK of EK beschikbaar is en daarna lange tijd niet meer. Vaak duurt het daarna vervolgens weer twee jaar voordat Nike en de KNVB pas weer een nieuw trainingsjack lanceren. Je moet dus wat geluk hebben wil je dit jack in grotere aantallen bestellen.

Dat ligt anders met de Nederlands Elftal retro trainingsjacks van COPA Football. Deze jacks zijn namelijk vrijwel altijd beschikbaar. Voor degenen die nog niet bekend zijn met COPA. Dit merk is gespecialiseerd in de productie van retro shirts en jacks. Deze items zijn geïnspireerd door voetbalshirts of pakken, die in het verleden gedragen werden door clubs en nationale elftallen. Het merk heeft ook een speciale Nederlands Elftal retro collectie. De jacks uit deze collectie zijn geïnspireerd door het trainingsjack en trainingspak dat Oranje droeg tijdens de jaren '70 en '80. Met name het jack van de jaren '70 is een legendarische jack. Dit kan natuurlijk niet los gezien worden van de prestaties van Oranje in 1978. Zowel in 1974 als in 1978 behaalde Nederland de finale van het toernooi. Echter in beide finales moest Oranje haar meerdere erkennen in het gastland (Duitsland en Argentinië). In de jaren '70 was adidas kledingsponsor van de KNVB en de vertegenwoordigde elftallen en had het nationale elftal een oranje trainingsjack met een zwarte hoge hals en een zwarte band aan de onderkant. Op de linkerborst van dit jack prijkt een groot retro logo van de KNVB. Een andere Nederlands Elftal trainingsjack is het jack van 1983. In 1983 maakten spelers als Van Basten, Koeman en Gullit hun debuut voor Oranje en werd het fundament gelegd voor het EK van 1988, het toernooi dat uiteindelijk gewonnen werd. Dit jack is een combinatie van donker grijs, wit en oranje.

Logo of naam en nummer op het Nederlands Elftal trainingsjack

Beide trainingsjacks zijn bij uitstek perfect om te laten bedrukken met een bedrijfslogo. Deze jacks zijn namelijk altijd beschikbaar en kunnen dus in grote aantallen geleverd worden. Bovendien bevatten deze trainingsjacks genoeg ruimte om naast het KNVB logo nog een logo op het jack te bedrukken. Zo is het mogelijk een bedrijfslogo te bedrukken op de rechterborst, maar ook op de achterkant van het trainingsjack is er genoeg ruimte voor een logo. Sommige bedrijven willen én een bedrijfslogo en bijvoorbeeld de namen van collega's of partners op het trainingsjack. Ook dit is een optie. In dit geval wordt het logo van het bedrijf op de linkerborst bedrukt en op de achterkant een naam en/of een rugnummer. Voor deze bedrukking van namen en nummers kan vrijwel ieder font/lettertype gebruikt worden. Het is zelfs mogelijk om dezelfde bedrukking te gebruiken als het Nederlands Elftal had in de jaren '70 en '80.

Nederlands Elftal trainingsjack met logo of naam bestellen

Tot zover wat advies! Ben je met je bedrijf, vriendengroep, familie of welke samenstelling dan ook op zoek naar een gepersonaliseerd Nederlands Elftal trainingsjack, dan kun je deze bestellen in de onderstaande. Bij grote aantallen kun je uiteraard een offerte aanvragen (info@sportus.nl). Via deze shop kun je je Oranje in ieder geval laten bedrukken met een bedrijfslogo en een naam en/of nummer. De prijs van de retro trainingsjacks is normaliter € 79,95. In deze winkel vind je bovendien een groot aanbod Nederlands Elftal retro shirts.

Bestel je Nederlands Elftal trainingsjack altijd in deze winkel!