4 september 2020

Nederlands Elftal trainingsjack 2020-2021

De nieuwe Nederlands Elftal trainingscollectie 2020-2021 is officieel en deze collectie bevat ook een nieuw jack! Dit betreft het trainingsjack dat de spelers van Oranje dragen tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de Euro 2020 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden voor het WK van 2022 gedurende 2020-21. Dit is bovendien het trainingsjack waarin we de spelers van Nederland zien tijdens het afspelen van het Wilhelmus luttele minuten voordat de interlands starten. 

Het zwarte en oranje Nederlands Elftal trainingsjack 2020-21

Zoals ieder jaar zijn er twee verschillende trainingsjacks. Het ene jack wordt gedragen ter voorbereiding op de thuiswedstrijden en het andere jack in de voorbereiding op de uitwedstrijden. Beide nieuwe Nederlands Elftal trainingsjacks hebben dezelfde kleuren als de voetbalshirts. Het trainingsjack voor de thuiswedstrijden is geheel oranje en wordt dit jaar gekenmerkt door de brede band net onder de borst. Nike gebruikt dit seizoen voor alle trainingsjacks namelijk het zogenaamde I96 template, welke met name gekenmerkt door de brede band over de borst. Deze band heeft een iets lichtere tint oranje en bevat een graphic print. Deze graphic print heeft wat weg van een design van diamanten, maar is geïnspireerd door de graphic print op het Nederlands Elftal EK 2020 voetbalshirt. Op het thuistenue vormen de ruiten tezamen de afbeelding van de kop van een leeuw, verwijzend naar het KNVB logo. De swoosh van Nike staat in het zwart op de rechterborst. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 1996 kledingsponsor van KNVB en de vertegenwoordigende elftallen en beide partijen hebben nog een contract tot 2026. De andere borst bevat het KNVB logo. Dit betreft een oranje badge met daarin de zwarte Hollandse leeuw. Verder heeft het trainingsjack de gebruikelijke details. Het jack wordt gekenmerkt door de hoge hals en de doorlopende rits. Daarnaast zijn de zijkanten van het jack voorzien van zakken. De mouwen betreffen raglanmouwen, waardoor het jack getailleerd om het lichaam valt.

Het keurkorps van bondscoach Dwight Lodeweges draagt in de voorbereiding op de uitwedstrijden een zwart trainingsjack. Dit jack heeft hetzelfde template als het oranje trainingsjack. Ook dit jack bevat een graphic print op het midden. De swoosh is oranje en de badge van de voetbalbond is zwart met een oranje leeuw. Er zijn qua technologieën ook weer twee versies van de nieuwe Oranje jacks. De authentic jacks (de versie die de spelers ook dragen) zijn uitgerust met VaporKnit technologie. Deze VaporKnit jacks hebben een slim fit pasvorm en zijn gemaakt van een ultra strecht materiaal. Daarnaast zijn er in deze jacks speciale verkoelingszones verwerkt. Deze zones bieden warmte, maar ook verkoeling wanneer je dat nodig hebt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe trainingsjacks van Nederland. Deze jacks zijn perfect te combineren met de zwarte trainingsbroek van het Nederlands Elftal EK 2020 trainingspak en worden vanaf nu gedragen door de spelers van Oranje. 

Nederlands Elftal trainingsjack bestellen

Het Nederlands Elftal anthem trainingsjack 2020-2021 kun je nu kopen voor kinderen en volwassenen. Voor volwassenen is het trainingsjack beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en hebben een prijs van € 84,95. Voor kinderen zijn de jacks beschikbaar in de volgende maten: 122-128, 128-137, 137-147, 147-158 en 158-170. Voor kinderen is het jack € 69,95. .De Vaporknit jacks zijn alleen voor volwassenen beschikbaar en zijn € 119,95. Check ook andere Nederlands Elftal trainingskleding in de onderstaande winkels. Directe levering! 

Bestel het Nederlands Elftal trainingsjack altijd in deze winkel

of deze winkel! 

of de officiële NIKE SHOP


Nederlands Elftal trainingsjack 2020-2021