Napoli District 4e voetbalshirt 2019-2020

Napoli en Kappa hebben afgelopen weekend een vierde voetbalshirt uitgebracht. Dit nieuwe vierde uitshirt dient het komende halfjaar als extra uitshirt. Dit tenue wordt dus met name gedragen in de Serie A, Champions League en Coppa Italia uitwedstrijden van januari tot mei 2020. Het tenue werd door de Zuid-Italianen overigens afgelopen zaterdag voor het eerst gedragen in de met 2-1 verloren thuiswedstrijd tegen Parma.

Napoli camouflage uitshirt 2019-2020

Het Napoli vierde voetbalshirt is een ode aan de omgeving van het stadion van de Italiaanse club, het Stadio San Paolo. Het voetbalshirt is overwegend zwart/grijs met een all-over camouflage print. In het verleden heeft de club al meerdere voetbalshirts met een camouflage print gehad. Deze print is echter een verwijzing naar de 30 kwartieren/wijken van de stad Napels. Deze camo print bevindt zich zowel op de body van het tenua als aan de onderkant van de achterkant van het nieuwe Napoli voetbalshirt. Daarnaast is het Napoli uitshirt uitgerust met lichtblauwe details. Het tenue bevat een rechte hals met een knoopje. De opstaande kraag van het voetbalshirt is lichtblauw en deze kleur komt ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Het logo van de club van trainer Gatusso staat op de linkerborst en het Kappa logo prijkt in het lichtblauw zowel op de rechterborst als op de mouwen. De sponsoren Lete en MSC versieren de voorkant van het vierde voetbalshirt van Napoli en de achterkant van het tenue is voorzien van het logo van Kimbo. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt prijkt ook nog de naam van de club.

Het vierde tenue van Napoli wordt compleet gemaakt door een overwegend grijs broekje. Dit short bevat aan de zijkanten een donkergrijze taping en de onderkant van het short is uitgerust met een lichtblauwe band. De kousen zijn ook donkergrijs met aan de bovenkant een dunne, lichtblauwe lijn en in het lichtblauw ook het logo van de club. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Napoli tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Mertens, Milik, Lozano, Insigne, Koulibaly, Llorente, Callejón en nog meer spelers. Check ook het Napoli thuisshirt en uitshirt van dit seizoen.

Napoli 4de voetbalshirt 2019-20 bestellen

Het nieuwe Napoli ''District'' voetbalshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan alleen voor volwassenen. De prijs van het tenue is € 89,95. Check altijd wel goed je maat bij het bestellen van het Napoli tenue. De shirts van de Italianen vallen traditioneel wat strakker! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Napoli voetbalshirt direct in deze winkel

 

of deze SHOP!