Napoli uitshirt en 3e shirt 2019-2020

Vandaag hebben Napoli en Kappa ook de nieuwe uitshirts voor 2019-2020 gepresenteerd. Ook dit seizoen draagt Napoli weer twee verschillende uitshirts. De uitcollectie van de club die afgelopen seizoen als tweede eindigde in de Serie A, bestaat uit een regulier uitshirt en een 3e shirt. In het 3e shirt worden met name de uitwedstrijden in de Coppa Italia en Champions League gespeeld en het uitshirt wordt vooral in de Serie A gedragen. Kappa is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe uittenues. Het Italiaanse sportmerk is sinds 2015 kledingsponsor van de club uit Napels en beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2020. Eerder werd al het nieuwe thuisshirt gelanceerd.

Groen Napoli uitshirt 2019-2020

Het nieuwe Napoli uitshirt voor 2019-2020 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit tenue is echter legergroen en wordt gekenmerkt door de all-over camouflage print. Deze camouflage print bevat weer cyberachtige vormen. Het tenue bevat een ronde hals met een knoopje en deze hals bevat de clubkleuren van Napoli. Deze is lichtblauw. De mouwen zijn uitgezonderd van de all-over print en zijn overwegend groen met een lichtblauwe bies. Op de rechterborst en mouwen staat het logo van Kappa en de linkerborst bevat het embleem van de club. Sponsoren Lete en MSC prijken op het midden van het tenue en de achterkant van het uittenue bevat het logo van Kimbo. In de nek is ook de naam van de club verwerkt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een donkergroen broekje met aan de zijkanten een taping met daarin het Kappa logo. De onderkant van het short bevat een lichtblauwe band. De kousen van het uittenue zijn ook groen met aan de bovenkant een lichtblauwe band.

Napoli uitshirts 2019-2020 bestellen

Het nieuwe Napoli uitshirt en 3e shirt voor 2019-2020 kun je vanaf eind juli bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 90,- en voor kinderen € 75,-. Beide tenues zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In deze webshops kan je het nieuwe tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere producten van de club bestellen? Check het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel je Napoli voetbalshirt direct in deze winkel

of deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts)

Napoli uitshirt 2019-2020

Napoli uitshirt 2019-2020