Napoli thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe SSC Napoli thuisshirt voor 2019-2020 is vandaag officieel gelanceerd door de Italiaanse club en kledingsponsor Kappa. In dit nieuwe tenue speelt de Zuid Italiaanse club de Serie A, Coppa Italia en Champions League thuiswedstrijden in het Stadio San Paolo gedurende 2019-2020. Napoli eindigde afgelopen seizoen op een tweede plaats in de Serie A, dus speelt ook dit seizoen weer in het miljardenbal. Ook dit seizoen is het Italiaanse sportmerk Kappa verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues van Napoli. Beide partijen gaan dit seizoen het laatste contractjaar in en het is nog maar de vraag of dit contract verlengd gaat worden. Volgens verschillende bronnen ligt adidas als grootste kaper op de kust.

Napoli thuis shirt en tenue 2019-2020

Mocht dit het laatste Kappa voetbalshirt van Napoli worden, dan heeft dit tenue wel een apart design. Het shirt is natuurlijk weer overwegend lichtblauw en wordt gekenmerkt door een camouflage achtige all-over print. Deze cyberachtige print bevat de trademark tekens van Kappa. Dit logo betreft de twee mensen die tegen elkaar aanzitten. Het logo van het Italiaanse sportmerk prijkt ook in het zwart op de rechterborst. Het tenue van Napoli is bovendien uitgerust met witte accenten. De taping over de mouwen is wit en hetzelfde geldt voor een band in de opstaande kraag. De kraag is namelijk zwart/wit en is ook uitgerust met een opening met een knoopje. De zijkanten van het nieuwe Napoli tenue zijn ook uitgerust met witte sidepanels.. SSC Napoli heeft dezelfde sponsoren als vorig seizoen. Op de borst staan ook dit seizoen namelijk weer Lete & MSC. LETE is al sinds 2005 hoofdsponsor van SSC Napoli.  De achterkant van het nieuwe Napoli voetbalshirt is geheel lichtblauw en bevat aan de bovenkant de naam van de club. Ook het logo van subsponsor Kimbo staat op de achterkant van de voetbalshirts van Napoli. 

Het nieuwe Napoli thuistenue voor 2019-2020 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een brede blauwe band. De onderkant van de pijpen worden afgesloten door een zwarte band. De broekjes zijn ook weer uitgerust met het Kappa en Napoli logo. De kousen van het Napoli thuistenue zijn lichtblauw met een zwarte band en op het midden het logo van de club. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Napoli tenues, die vanaf 2019-2020 gedragen worden door spelers als Koulibaly, Insigne, Mertens, Milik, Hysaj, Zielinksi en andere spelers.

Napoli voetbalshirt 2019-2020 bestellen

Het nieuwe Napoli thuisshirt voor 2019-2020 kun je vanaf juli bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 90,- en voor kinderen € 75,-. Beide tenues zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In deze webshops kan je het nieuwe tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere producten van de club bestellen? Check het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel je Napoli voetbalshirt direct in deze winkel

of deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts)